Onze partners

Partnernetwerk

Cookin’ BV is eigenaar en ontwikkelaar van een partnernetwerk dat bestaat uit websites als Koffiegek.nl, Beleef.nl, Plantaardig.org, Koffiepraat.nl, Theegek.nl, Specialtytea.nl, Rideit.nu, Alleycat.nu en BMX-Forum.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor specifieke doelgroepen. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden. Naast de websites uit onze eigen koker, werken wij samen met interessante linkpartners.

Onze websites:

Koffie, thee en horeca

Koffiegek.nl – www.koffiegek.nl
Koffiegek.nl is al jaren hèt koffie weblog plek waar koffieliefhebbers, barista’s, thuisbarista’s en horecaprofessionals terecht kunnen voor allerhande koffienieuws.

Koffiepraat.nl – www.koffiepraat.nl
Wil je praten over koffie, heb je een specifiekje vraag over een espressomachine, koffie soorten of het zelf branden van koffie? Dan is koffie forum Koffiepraat.nl dé plek voor jou! Met bijna 5500 leden en ruim 80.000 berichten vind je hier zéker de informatie die je zoekt!

Theegek.nl – www.theegek.nl
Gek van thee? Dan is het thee weblog Theegek.nl the place to be!

Theepraat.nl – www.theepraat.nl
Terug van weggeweest, het thee weblog Theepraat.nl. Hard op weg om dè plek te worden voor professionals en liefhebbers die bezig zijn met thee.

Horecakoffie.nl – www.horecakoffie.nl
Voor de koffie professional, barista en koffie ondernemer is er HorecaKoffie.nl. Op HorecaKoffie.nl kun je terecht voor professioneel koffie nieuws.

Beleef.nl – www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken.

Fietsen, sport en bewegen

Rideit.nu – www.rideit.nu
Op dit fiets weblog kun je terecht voor fietsen in de breedtste zin van het woord. Wij focussen ons op sportief fietsen op zowel de racefiets, mountainbike, cyclocrosser of BMX.

Urbanridez.com – www.urbanridez.com
The city is our playground! Urbanridez.com vind zijn oorsprong in de fixedgear wereld maar is in de loop der tijd breder geworden. Naast de fixedgear shop is er ook een mountainbike webwinkel en BMX shop.

MTBMasters.nl – www.mtbmasters.nl
Altijd al willen leren mountainbiken of op zoek naar nèt dat beetje extra techniek? Maak je net de overstap van de weg naar het bos? MTB Masters maakt van jou een ervaren rijder die zelfverzekerd op pad gaat!

MTBMarathon.nl – www.mtbmarathon.nl
Ok, je moet wel een beetje gek zijn om mountainbike marathons te rijden. Zes, twaalf of zelfs 24 uur afzien op onverhard terrein is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk tegen kunnen om voor gek versleten te worden. Gelukkig zit er bij ons een steekje los en doen we niks liever!

CycologyFietskleding.nl – www.cycologyfietskleding.nl
Het merk Cycology vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten.

BicycleSupport.nl – www.bicyclesupport.nl
Bij Bicycle Support onderhouden we uw fiets alsof het de onze is! Fiets onderhoud op een presenteerblaadje dus!

HipLok fietssloten – www.hiplok.nl
De Hiplok fiets sloten zijn befaamd om het ingenieuze opbergsysteem. De Hiplok V1.50, de Hiplok Lite en de Hiplok Pop draag je eenvoudig als een hip accessoire om je middel. De Hiplok D haak je met de twee clips simpel achter je broekriem of de band van je rugzak.

Fiets-Bouwen.nl – www.fiets-bouwen.nl
Alles wat je wilt weten en nodig hebt voor het zelf bouwen van een singlespeed fiets of fixie. Handig!

Lifestyle en gezondheid

Beleef.nl – www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken

Plantaardig.org – www.plantaardig.org
Met Plantaardig.org willen we je door de bomen het bos weer laten zien en verzamelen we lekkere recepten, gouden tips, nieuwe producten en interessante nieuwtjes zodat jij nooit meer iets mist. Handig dus als je op weg bent naar een plantaardig dieet, een leefstijl met minder vlees, géén vlees of zelfs helemaal geen dierlijke producten.

Welke geraniums? – www.welkegeraniums.nl
Dit weblog voor actieve 50-plussers richt zich op iedereen die zich nog te jong voelt om achter de geraniums te gaan zitten. Hier vinden zij leuke berichten over uitstapjes, eten & drinken, sport & bewegen, gezondheid en nog veel meer!