Auto & Motor, Vakantie & reizen

In deze onzekere tijd toch nog op vakantie?

15 jul , 2021  

Het is een beetje dubbel of je deze zomer nou wel of niet op vakantie kunt. Hoewel je weer veel kunt reizen en er weer van alles mogelijk is, zijn er ook langzaamaan weer meer besmettingen bij aan het komen waardoor het allemaal toch weer een beetje onduidelijk wordt. Is het wel of niet slim, en kan je nog een vakantie boeken of niet? Er zijn gelukkig nog altijd dingen te bedenken die je hoe dan ook kunt doen, dus als je hiernaar benieuwd bent, lees dan hieronder verder.

Houd een beetje gezond verstand
Als je je een beetje bezighoudt als het gaat om maatregelen rondom de pandemie, dan weet je ook dat er de laatste tijd alweer veel meer dingen mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan clubs die weer open zijn of festivals die weer door mogen gaan. Dat dit veel gemist is is duidelijk, en dat je hier dan ook al snel weer gebruik van wil maken is erg logisch. Maar heel verstandig is het niet altijd. Je hoort nog vaak genoeg dat er toch besmettingen zijn ontstaan hier. Niet gek, want je staat weer met veel man dicht op elkaar zonder dat ergens rekening mee gehouden wordt.

Ook als het dus om reizen gaat, is het slim om een beetje goed je eigen gezonde verstand te gebruiken. Ook al mag iets, betekent het niet dat je het hoeft te doen. Dus voelt het nog niet prettig om dit al te doen of speel je het liever veilig en blijf je in Nederland of ga je een auto huren den haag en daarmee weg? Dan is dat helemaal prima, en een goede oplossing voor als je niet zeker weet of je wel of niet een verre vakantie kan maken.

Ideeën voor een vakantie
Je kunt bijvoorbeeld een hotel boeken in een leuk stadje ergens, en hier met de auto heen reizen. Ga vervolgens een paar dagen hier vertoeven. De stad verkennen, op het strand liggen, wat je zelf leuk vindt. Reis met de auto door heel het land en kijk waar je uit komt. Of neem een lekker ruime auto mee waar je in kunt slapen en gebruik dit als je verblijf. Je kunt ook een bestelbus huren, net wat voor jou en de mensen waar je mee reist het beste idee is. Met de juiste mensen zijn juist dit soort vakanties het allerleukst en om nooit meer te vergeten. Én het kan nog eens allemaal hartstikke veilig ook.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.