Hardware, Lifestyle

Bescherm wat op je scherm staat met een privacy hoes

10 mrt , 2022  

Valenta en Spy-Fy hebben de iPhone Privacy Hoes ontwikkeld die gebruikers beschermt tegen indringers die misbruik maken van de camera’s van smartphones. Niet alleen hackers, maar ook bedrijven als Facebook en zelfs overheidsinstanties, kunnen via apps namelijk toegang krijgen tot de camera’s van smartphones. De Nederlandse bedrijven steken daar met deze innovatieve telefoonhoes dus een stokje voor. Met de nieuwe iPhone Privacy Hoes kunnen gebruikers beide camera’s op een iPhone eenvoudig en met één simpele beweging afdekken. Zowel de selfiecamera als de camera aan de achterkant zijn dan beschermd tegen pottenkijkers. Beide privacyschuifjes werken zonder de functies van de iPhone te beïnvloeden.

Gebruikers kunnen hun telefoon volgens CEO Spy-Fy Ties den Dekker nog steeds gewoon ontgrendelen met Face ID of ’s nachts hun sleutels vinden met de ingebouwde zaklamp. “Bij de ontwikkeling van de privacyschuifjes is het belangrijk dat de functies van de smartphone gewoon beschikbaar blijven”, zegt Den Dekker. “En dat is gelukt. Zo helpen we klanten om meer grip te houden op hun privacy.”

iPhone 12 series Privacy Hoes nu beschikbaar
Na de succesvolle lancering van de iPhone 11 Privacy hoes zijn nu de iPhone 12 series ook beschikbaar.

iPhone Privacy Hoes
Met de nieuwe iPhone Privacy Hoes kunnen gebruikers beide camera’s op een iPhone eenvoudig en met één simpele beweging afdekken. Zowel de selfie camera als de camera aan de achterkant zijn dan beschermd tegen pottenkijkers. Beide privacy schuifjes werken zonder de functies van de iPhone te beïnvloeden.

Behuizing van polyurethaan
De behuizing van de telefoonhoes is gemaakt van polyurethaan dat de iPhone zelf uitstekend beschermt. “De iPhone Privacy Hoes beveiligt niet alleen de privacy van de gebruiker, maar de telefoon zelf is ook beschermd. Een smartphone met deze hoes kan een val van twee meter hoogte opvangen”, vertelt Sander Vos van Valenta.

Beschikbaarheid en prijzen
De Valenta Privacy Hoes powered by Spy-Fy kost €39,95 (inclusief BTW) en is verkrijgbaar op onder andere de webshops www.valenta.com en www.spy-fy.com maar ook bij grote online resellers als www.bol.com. Adviesprijs: € 39,95

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.