Hardware, Lifestyle

Goedkope smartphones van Samsung en Apple, zo doe je dat!

2 sep , 2022  

We roepen natuurlijk allemaal dat we niet verslaafd zijn, maar puntje bij paaltje kunnen we allemaal er niet meer zonder; de smartphone. We bellen, appen en facebooken wat af. Veel mensen benadrukken altijd de nadelen, maar wij zien ook vooral de vele voordelen. Ook met vrienden die ver weg wonen kun je eenvoudig in contact blijven en wat dacht je van alle mooie foto’s die je kunt maken op ieder moment. Zo kunnen vele mooie momenten worden vastgelegd door middel van de beste camera’s.

Maar dat smartphones ook duur zijn, dat is een feit. Zeker in deze dure tijden, waarin alle prijzen stijgen kan het een uitdaging zijn om alle rekeningen te kunnen blijven betalen. Een besparing her en der is dan ook meer dan welkom. Hoe je toch op de beste manier online kunt blijven, zonder enorm veel geld eraan kwijt te zijn? Onze tips op een rij.

De bekende namen

Wanneer we het over de grote merken hebben op het gebied van mobiele telefonie, dan kunnen we wel stellen dat Apple en Samsung al jaren de markt domineren. Laten dit nou net ook de twee merken zijn die het meest prijzig zijn. Toch is het fijn wanneer je een device van één van deze twee hebt, want de meeste apps zijn gemaakt voor de besturingssystemen van deze telefoons.

Er zijn ook voordeligere opties van de bekende merken, namelijk de meer onbekendere uitvoeringen. Wanneer jij kiest voor een Samsung Galaxy A23 of de wat oudere Iphone 11, heb jij wel de kwaliteit van een nieuwe topper maar niet de torenhoge kosten. Dat de versies iets ouder zijn, zul je echt niet merken gezien de jarenlange topkwaliteit die ze leveren. Met een sim only abonnement kun je jaren gebruik maken van deze telefoons.

Refurbished

Naast een gloednieuw apparaat kun je ook kiezen om een IPhone of Samsung te kopen in de zogenaamde refurbished variant. Hiermee heb je wel de kwaliteit van de bekende systemen, maar ook wederom niet de hoge rekening. Refurbished is een soort van tweedehands, maar dan helemaal gecheckt en nagekeken door een professional. Ze worden vervolgens weer verkocht door professionele bedrijven. Deze geven zelfs garantie af. Hierdoor ben jij verzekerd van een goed apparaat die nog jarenlang meekan, maar de kosten zijn veel geringer.

Kortom, wanneer jij een nieuw apparaat nodig hebt en de kosten je even niet uitkomen dan zijn er alternatieven denkbaar die ervoor gaan zorgen dat de prijs wat aantrekkelijker wordt. Zo ben jij ervan verzekerd elke app te kunnen gebruiken zonder dat je aan het eind van de maand met te hoge kosten zit.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.