Hardware, Lifestyle

Plak je GoPro op je iPhone

28 jan , 2015   Video

GoPro’s zijn ideale cameraatjes, maar onder sommige omstandigheden zijn ze eigenlijk te klein om er lekker mee te kunnen filmen.

Vind je het ook zo lastig dat je elke keer weer moet goochelen om te kunnen zien wat je nu eigenlijk filmt met je GoPro? Natuurlijk, je kunt de bijbehorende app gebruiken of een LCD-pack kopen, maar of dat nu de ideale oplossing is. Je smartphone én camera vasthouden is niet ideaal, terwijl de LCD-display uiteindelijk niet veel groter is dan een postzegel.

De CAMpanion belooft daar een einde aan te maken, zodat je altijd een perfect shot kunt maken, stabieler kunt filmen en ook ’s nachts op pad kunt. De bedenkers van dit Kickstarterproject hebben namelijk een mount gemaakt die je op telefoon kunt bevestigen. Zo houd je de kleine camera eenvoudiger vast en kun je ook nog eens gebruik maken van de flitser, zodat je zelfs in het donker mooie plaatjes schiet.

Of het allemaal echt zo ideaal is als de makers beweren, wagen we te betwijfelen, maar mocht je een GoPro op je telefoon willen plakken, dan kun je het project hier ondersteunen.

Bron: Apparata.nl

, ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.