50 Plus, Lifestyle, Persberichten

10 leuke weekendactiviteiten voor weinig geld.

9 jan , 2019  

Het weekend leent zich uitstekend om er even lekker op uit te gaan. Samen met je partner of gezin, maar ook met een vriend of vriendin kun je een gezellige activiteit ondernemen. Wie weet doe je in deze top 10 van leuke weekendactiviteiten wel inspiratie op.

1) Boswandeling
Dit is een perfecte activiteit voor op de zondag, maar kan natuurlijk ook altijd op de zaterdag. Een lekkere boswandeling maken is goed voor lichaam en geest. Geniet van de mooie natuur om je heen en heb de mooiste gesprekken met je wandelmaatje.

2) Zwemmen
In Nederland groeien we ermee op, bijna iedereen behaalt op jonge leeftijd één of meer zwemdiploma’s. Daarom is zwemmen ook een leuke activiteit om te ondernemen, waaraan iedereen mee kan doen. Zoek een zwembad in de buurt of kies juist voor een zwembad in een ander deel van het land, om eens wat anders te zien.

3) Ergens eten
Ga lekker lunchen of dineren in een leuk restaurant. Dit is een ideale activiteit om lekker bij te kletsen met Onze tip: kies voor een restaurant waar je nog niet eerder bent geweest.

4) Rondje fietsen
Stap in het weekend op de fiets en maak een mooie fietstocht. Bij Matra Bike vind je mooie kwaliteitsfietsen die voordelig zijn geprijsd. Zoek op internet een leuke route uit of download een route app op je smartphone.

5) Dierentuin
Ben je gek op dieren, dan is de dierentuin vast en zeker geen onbekende plek. Ook als je hier niet vaak komt is het zeker de moeite waard. Je bent verzekerd van een leuke dag. In sommige dierentuinen kun je ook meekijken op het voermoment. Soms mag je zelfs meehelpen met voeren. Voor jong en oud is een dagje naar de dierentuin een leuke activiteit.

En verder natuurlijk…

  1. Naar de bioscoop
  2. Strandbezoek
  3. Onbekende stad bezoeken
  4. Naar de Sauna
  5. Museum bezoeken

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.