Lifestyle

3 tips om jouw verjaardag te vieren in lockdown

10 mrt , 2021  

Als je binnenkort jarig bent, kun je minder uitbundig je verjaardag vieren. Door de huidige lockdown zijn de manieren om jouw verjaardag te vieren namelijk beperkt. Maar je verjaardag mag je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Helaas mag je niet al te veel mensen uitnodigen en moet je een tafelopstelling creëren waarbij iedereen afstand tot elkaar kan behouden. Over die verjaardagsknuffels en kussen maar niet te spreken. Maar omdat we jouw verjaardag niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, geven we je in dit artikel 3 tips om jouw verjaardag coronaproof te organiseren.

1. Samen dineren met je familie of huisgenoten

Binnen een huishouden mag op dit moment gelukkig nog veel. Woon jij samen met jouw gezin of heb jij leuke huisgenoten? Vier dan je verjaardag met hen. Je kunt voor je huishouden bijvoorbeeld een leuk dinertje organiseren. Bestel iets lekkers bij lokale ondernemers of kook uitgebreid voor je gezin. Natuurlijk kan een klein feestje niet ontbreken. Kies voor actieve speakers of passieve speakers en zet die verjaardagssongs maar aan. Een dansje kan waarschijnlijk iedereen binnen je huishouden wel gebruiken!

2. HouseParty met je vrienden

Online kun je ook meerdere vrienden en familie uitnodigen voor een huisfeestje. Je kunt een huisfeestje organiseren via de zogeheten HouseParty app. Deze app is gratis en via de app kan iedereen deelnemen. Je kunt samen spelletjes spelen en in contact blijven. Wil jij helemaal uitpakken? Stuur dan net voor jouw verjaardag een verjaardagspakketje met lekkere hapjes en drankjes en het feest kan beginnen!

3. Birthday drive in

Ben jij in de lente jarig? Grote kans dat het lekker weer is. Organiseer een birthday drive in. Ga zelf buiten staan en laat iedereen met een auto met open ramen langskomen. Zo kunnen jouw gasten veilig in de auto blijven zitten en kan je iedereen toch eventjes zien en een taartje geven op je verjaardag. Vraag iedereen om versiering mee te nemen, want dat kan natuurlijk niet ontbreken op jouw verjaardag.

Ben jij jarig tijdens de lockdown? Niet getreurd er zijn vele leuke manieren waarop je jouw verjaardag kunt vieren. Een beetje creativiteit doet wonderen. Kies een van de bovenste opties en geniet van jouw verjaardag! Veel plezier alvast.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.