Lifestyle

Handige en slimme schooltassen voor de kids in 2019

21 aug , 2019  

Wat is een handige schooltas voor kinderen? Een lastige vraag. Alhoewel, wie zich een beetje verdiept in de wereld van de tassen, komt erachter dat er heel veel mogelijk is. Dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op, maar er zal in ieder geval geen eenheidsworst aan tassen op het schoolplein zichtbaar zijn.

Er is namelijk zoveel om uit te kiezen. Het is allereerst belangrijk welke tas een kind wenst. Een rugzak of een handtas misschien? Iets sportiefs of juist een modieuze tas? In dat laatste geval zoek je vooral op ‘schooltassen dames’.

De meiden weten wel raad met allerhande schooltassen die ze al gespot hebben via Pinterest of Instagram. En dat zijn geen niemendalletjes. Dat zijn heuse fancy schooltassen vaak gedragen door influencers, celebrities of juist hun vriendin. Want dat laatste heeft ook nog altijd impact.

Ga er maar aan staan om het juiste exemplaar te scoren
Op zoek dus naar de meest handige schooltassen, die ook nog eens in de smaak vallen bij de kids. In dat laatste gevallen spreken we dan maar van ‘slimme schooltassen’. Want ga er maar aan staan als ouder om het juiste exemplaar te scoren.

Voorbeelden van handige mooie slimme schooltassen
Een Herschel Heritage. Een bescheiden tas, met een groot volume. Kan jaren mee en past overal bij. Je kunt er natuurlijk ook eentje kiezen met die mooie leren riempjes, ook van Herschel.

De jonge kids doe je een plezier met een Pick & Pack exemplaar. Met beertjes erop bijvoorbeeld. Dat maakt ze blij en ze dragen zo’n schooltas maar wat graag als rugzak. En er kan veel in hoor. Geen probleem.

Een Burkely On The Move is echt een fancy schooltas. Voor de gevorderde tassendrager, zeg maar. En daar zijn ook heel wat kinderen bij. Stel je voor dat je twaalf jaar bent en naar de middelbare school gaat. Dan is dit exemplaar er eentje die er wezen mag. Gaat je hele middelbare schooltijd nog mee. Geweldig. Echt je eigen persoonlijke tas.

Met sommige tassen kun je echt jaren vooruit
Superdry heeft ook iets bijzonders te bieden. Een Camo Blur Montana bijvoorbeeld. Een echt statement maak je daarmee. Sommige leerlingen gaan daar helemaal voor. Net zoals voor de Timbuk2 classic tas. Een vaak cross-body gedragen tas waar enorm veel in past. Kun je ook jaren mee doen.

Heel bijzonder en zeker ook handig is de Spiral Venetian Silver. Een opvallende tas uit de OG serie. Met een opening voor een koptelefoon. Need we say more. Dit is gewoon een prachtexemplaar waar een creatieve geest (lees: muziekliefhebber) graag mee voor de dag wil komen.

Sticky Lemon moet hier nog even genoemd. Gemaakt van PET-flessen dus heel erg duurzame tassen. Wie meent dat kinderen daar niet mee bezig zijn? Echt wel! Ze weten alles van de plastic soep problematiek en als je dan een milieuvriendelijke tas kunt scoren die er ook nog eens heel mooi uitziet en heel functioneel is. Dan wil je die!

 

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.