Lifestyle

Modern, stoer of landelijk? Kies je salontafel met industriele accenten

1 apr , 2021  

Flexibiliteit, duurzaamheid, stijlvol… de salontafels van tegenwoordig krijgen nogal wat wensen over hun hoofd. Het is gedaan met de salontafel op wankele pootjes waar je amper durfde op te gaan zitten. De zware, bijna niet te verslepen salontafel behoort ook tot het verleden. En ja, je salontafel mag er best wel stoer stijlvol uitzien. Als je deze voorwaarden leest, wat zou je dan denken om voor een salontafel industrieel te kiezen? Laten we toch maar even checken of industriële salontafels wel aan al deze hedendaagse eisen voldoen. Onderaan dit artikel lees je het verdict.

Stoer en sterk?
Industriële salontafels zijn vooral gemaakt van hout en metaal of staal. Acaciahout, mangohout, teakhout of hardhout zijn gewoon ideaal om stoere tafels uit te maken. Een krasje op het hout is geen ramp, het hoort bij de doorleefde uitstraling van je salontafel. En metaal of staal? Dat zijn nu net de meest sterke materialen om meubelen uit te maken. Marmer, aluminium en MDF zijn andere materialen die bij industriële salontafels voorkomen. Ook dit zijn zeer sterke materialen.

Flexibel
Je kunt gewoon voor één grote industriële salontafel kiezen als je niet van plan bent om je interieur te veranderen. Toch zien we tegenwoordig dat veel gezinnen flexibel leven. Soms is er veel volk in huis, andere keren zit één persoon gewoon lekker rustig een boek te lezen. Industriële salontafels die bestaan uit een set van kleinere tafels winnen dan ook aan populariteit. Je schuift ze bij waar je wilt en als je ze niet meer nodig hebt, dan zet je ze in als tafeltje om een plant of een kunstwerk op te zetten. Sommige sets schuif je gewoon onder elkaar en je krijgt plots meer ruimte. Een gaat dochterlief op kamers wonen? Dan geef je ze gewoon een deel van je salontafel mee en ze kan alweer verder.

Bijzonder en mooi
Elke industriële salontafel heeft een eigen look en vooral een sterk karakter. Het zijn geen flauwe tafeltjes, maar wel stoere ronde, vierkant, rechthoekige volwaardige meubelstukken. De materialen zijn van de hoogste kwaliteit, het design is gewoon uniek!

De test doorstaan
We kunnen niet anders dan te zeggen: industriële salontafels hebben de test van mooi, flexibel en stoer met glans doorstaan!

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.