Lifestyle

Uw medewerkers of relatie verrassen? Verras ze met gezelligheid!

5 nov , 2020  

Zeker gezien de tijd waarin wij leven, is gezelligheid een schaars goed. Wij bieden gezelligheid aan in vloeibare vorm, uw relatie zal het zeker waarderen want een goed drankje maakt het verschil.

Gepersonaliseerd geschenkpakket
Nieuw in ons assortiment; gepersonaliseerde kerstgeschenken en geschenkpakketten, die u kent u uit de slijterij, maar dan gepersonaliseerd met een eigen etiket. Er kan ook extra’s aan toegevoegd worden zoals een groet van de directie of een hoopvol bericht van de manager. Gepersonaliseerde geschenken worden meer gewaardeerd dan standaard, er is moeite voor gedaan en dat is nu waar een goed geschenk helemaal om draait.

Niet alleen met de kerst.
Geschenken geven en ontvangen is ook leuk buiten de geijkte geschenkmomenten, denkt u bijvoorbeeld aan een jubileum of een bereikte mijlpaal.

Ook last minute een persoonlijk geschenk
Indien u nog, last minute of niet, een geschenk wilt kopen voor uw medewerkers, klanten of leveranciers dan kunnen wij u nog tot en met week 50 van dienst zijn, de geschenken worden dan nog net voor de feestdagen afgeleverd.

Bezorgdienst, het geschenk bij uw relatie aan huis.
Gezien de huidige omstandigheden, is het handig om geschenken voor uw relaties direct af te laten leveren bij uw relatie thuis. Tegen een geringe vergoeding is dit al mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of kijk op Righttime.nl voor meer informatie.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.