Lifestyle

Vertellis, misschien wel het leukste spel voor de feestdagen

31 okt , 2018   Gallery

Goede gesprekken en fijne momenten offline met de mensen die je dierbaar zijn. Dat brengt de Vertellis Feestdagen-editie. Aan de hand van interessante, prikkelende vragen reflecteer je op het afgelopen jaar en deel je jouw voornemens voor het komende jaar. Tijdens het kerstdiner, rondom de kerstboom of in de laatste uurtjes van het kalenderjaar 😄

Het beantwoorden van vragen als…

  • Wat is de meest waardevolle les die je hebt geleerd?
  • Met de kennis van nu, wat zou je anders hebben gedaan?
  • Wat wil je volgend jaar, op dit moment, bereikt hebben?

…is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor meer saamhorigheid én jullie leren elkaar beter kennen!

Het spelelement in Vertellis is niet het belangrijkst. Het gaat vooral om goede gesprekken en aandacht, liefde en begrip voor elkaar. Zonder telefoon… ook wel weer eens leuk 😉

Je koopt de feestdagen editie van Vertellis op de website voor een bedrag van €17,50, geen geld voor een avond vol plezier!

‘Het begon allemaal met handgeschreven kaartjes.’

Vertellis ontstond in het najaar van 2016: wij – Bart, Lars  & Liz – wilden de feestdagen weer leuk, interessant en memorabel maken.

In onze haastige samenleving besteden we meer tijd aan onze telefoons en tablets, dan aan de mensen om wie we geven. We bedachten een spel op handgeschreven kaartjes om tijdens Kerst en Oud & Nieuw op een betekenisvolle manier offline met elkaar te kletsen.

We wilden Vertellis met meer mensen delen, en zijn een crowdfunding gestart. Binnen een maand hadden we genoeg enthousiaste fans die ons steunden. Van handgeschreven kaartjes naar een echte drukkerij!

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.