Ondernemen

Folder inzetten als marketingtool

25 mrt , 2020  

Twijfel jij of folders de juiste marketingtool zijn voor jouw bedrijf? Hieronder leggen we uit wat je met folders kunt bereiken en hoe je ze kunt verspreiden onder je doelgroep.

Wat kan je met folders bereiken?
Een folder is een blad dat uit een of meerdere keren gevouwen is. Het doel van een folder is om mensen te informeren. Je kunt op een folder veel informatie kwijt, zeker als je een folder vergelijkt met een flyer. Folders bestellen kan in allerlei formaten. Het meest gebruikte formaat voor een folder is een gevouwen A5. Naast verschillende formaten, kan je ook kiezen uit vele vouwwijzen. Enkele voorbeelden van folders en vouwwijzen zie je hier.

Hoe kan ik mijn folder verspreiden?
Denk voordat je een folder gaat verspreiden goed na over de plekken waar je doelgroep veel komt. Denk aan open dagen, winkels, evenementen, wachtruimtes, balies etc. Naast de folders neerleggen op plekken waar je doelgroep veel komt, kan je ze ook makkelijk uitdelen op straat of opsturen per post. Het voordeel van een folder is dat mensen deze vaak bewaren om nuttige informatie in terug te vinden.

Folders drukken
Wil je folders drukken? Dit kan gemakkelijk en snel bij een online drukkerij. Je kunt folders zelf samenstellen door de vouwijze, het formaat, papiersoort, afwerking en aantallen te kiezen. Tip: hoe groter de oplage, hoe lager de prijs wordt in verhouding. Zo laat je folders goedkoop drukken.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.