Overig

Zo relaxed ging je nog nooit op reis

13 feb , 2020  

Het blijft een doorn in het oog van vele reizigers, het vinden van een parkeerplaats op Schiphol. Je kunt natuurlijk met de trein gaan maar er is ook nog een andere optie: valet parkeren Schiphol. Een kind kan de was doen en jij gaat relaxed op vakantie 😉

Terwijl jij op reis gaat parkeren zij jouw auto op het onoverdekte valet parkeerterrein op Schiphol. Bij terugkomst staat je auto weer klaar in garage P6. Je haalt je autosleutels op bij de balie en je bent zo weer onderweg. Met een schone auto naar huis rijden? Dat kan! Tijdens je afwezigheid maken ze je auto spik-en-span in de exclusieve wasserette.

Natuurlijk kun je erop vertrouwen dat ze netjes met je auto omgaan. Bij aankomst in de garage rij je door de unieke videostraat. Hier maken ze een opname van de auto zodat je zeker weet dat je je auto in precies dezelfde staat terugkrijgt als toen je de autosleutel aan af gaf. Daarnaast houden ze via gps de route en snelheid voor je bij, hierdoor staat er nooit meer dan 12 kilometer extra op de teller.

Valet parking, wat kost dat?

Voor P6 Valet Parking is online reserveren nodig. Het tarief dat je betaalt, is afhankelijk van de periode die je kiest en hoe lang je parkeert. Kom je onverwacht veel later terug, dan betaal je bij terugkomst aan de balie het bedrag dat je extra hebt geparkeerd.

Kom je met een andere auto (ander kenteken) of veranderen je reisdata? Je kunt je parkeerboeking tot 24 uur van tevoren gewoon wijzigen.

Opladen? Geen probleem!

Rijd je elektrisch en wil je jouw auto laten opladen tijdens je reis? Geef het aan bij de baliemedewerker, dan proberen we ervoor te zorgen dat je batterij weer vol is wanneer je terugkomt. Het tarief voor elektrisch laden is € 0,36 per kWh, met een starttarief van € 1,21. Je hebt voor onze laadpaal wel je eigen pas nodig, dus breng deze met je mee. De laadpalen zijn beperkt beschikbaar, dus we kunnen je niet garanderen dat je auto volledig opgeladen is.

Al weer één zorg minder dus voordat je in het vliegtuig stapt! Laat die vakantie maar beginnen 🙂

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.