Persberichten

Gifts inpakken: jouw cadeau springt eruit met deze tips

2 mrt , 2018  

Online shoppen is belangrijker dan ooit, ook voor geschenkjes en originele gifts. Je cadeautjes inpakken doen sommige webshops niet, dus ben je hiervoor op jezelf aangewezen. Zit jouw giftpapier steeds vol kreuken en hangt je strik steevast schuin? Volgende tips maken van jou een echte inpakgoeroe!

Volg het thema
Vergeet het standaard inpakpapier van de winkel. Dit staat toch alleen maar vol logo’s of reclamestickers van het merk dat je koopt. Kies voor een geschenkverpakking die het thema volgt van de gelegenheid. Gebruik bijvoorbeeld kerstballen om kerstcadeautjes te versieren. Voor Valentijn steek je je liefdesbrief of klein cadeautje in een ballon in de vorm van een hart. Verjaardagen? Kleef kaarsjes op het saaie inpakpapier of versier het met cijfers die de leeftijd van de jarige aangeven.

Gebruik humor
Zet de begiftigde op het verkeerde spoor! Gebruik bijvoorbeeld de doos van je stofzuiger om kleine cadeautjes in te verpakken. Speelt de persoon waar je aan schenkt graag gezelschapspelletjes? Koop een gezelschapsspel in de tweedehandswinkel en gebruik de doos om een cadeaubon mee in te pakken. Deze manier van inpakken van gifts is alvast veel origineler dan het muffe standaardpapier dat iedereen gebruikt!

Toch niet zo creatief?
Wil je graag een cadeau schenken aan iemand, maar je bent toch niet overtuigd van je eigen creativiteit? Ga op zoek in de diverse webwinkels die er te vinden zijn. Velen bieden heel originele cadeautjes waarmee je familie en vrienden kunt verrassen. Bepaalde online winkels bieden zelfs de mogelijkheid om je gift in te pakken, zij doen dan meteen al het werk voor jou.

Bij Reclameland.be bijvoorbeeld, vind je niet alleen leuke cadeaus, de webshop levert ook meteen bij de begiftigde thuis. Ook biedt Reclameland.be gepersonaliseerd drukwerk waarmee je postkaartjes, brieven of cadeaus een persoonlijke toets kunt geven. Even rondneuzen op het web en je hebt meteen het perfecte cadeau én het geschikte inpakmateriaal ervoor gevonden!

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.