Overig, Persberichten

Holland Jersey melk

17 feb , 2017   Gallery

Vanaf vandaag is er een nieuw zuivelmerk in Nederland: Holland Jersey. Bij maar liefst 350 Albert Heijns kun je nu Volle Jersey melk en Halfvolle Jersey melk krijgen. Jersey melk is gemaakt van uitsluitend Jersey koeien, heeft van nature 20% meer proteïne, is lekker vol van smaak en schuimt te gek voor cappuccino.

De Jersey koe
Een Jersey koe is een kleine bruine koe met een witte snoet. Ze komen oorspronkelijk van het eiland Jersey. Ze zijn intelligent, een beetje eigenwijs en nieuwsgierig.
 Jersey melk is populair omdat het meer proteïne bevat dan gewone melk en een eigen, volle smaak heeft.

Andere koe, andere melk
Holland Jersey introduceert 2 nieuwe zuivelproducten in het koelschap: Volle en halfvolle Jersey melk. Nou eens geen blauw op de verpakking, maar een eigenwijze Jersey koe, zodat je direct ziet waar de melk vandaan komt.
 Volle Jersey melk is de melk zoals Jersey koeien het maken. Het is niet alleen een goede bron van proteïnen, zo puur en koud uit het glas, je kunt er ook een perfecte cappuccino, flat white, latte of macchiato mee maken en is daarmee ideale opschuim melk.
 Halfvolle Jersey melk is zonder twijfel Jersey melk, maar dan met 1,5% vet. Dat scheelt calorieën.

Boerenjongens

Zuivel is big business in Nederland. De boerenjongens van Holland Jersey wilden graag weer zelf melk en yoghurt maken en Nederland laten zien en proeven hoe veelzijdig zuivel kan zijn. Dus hebben ze de handen ineen geslagen en zijn Holland Jersey begonnen. Een duurzaam en innovatief zuivelmerk met andere koeien, dus andere melk. 
“Met Holland Jersey maken we 100% natuurlijke melk van stamboek Jersey koeien. Holland Jersey melk en yoghurt zijn van weidemelk en zijn A2. Onze melk is gepasteuriseerd, zoals alle verse melk in de winkel. Dat zorgt ervoor dat het voedselveilig is. We stoppen er niks in, en we halen er niks uit. Vooral bij de volle melk proef je dat verschil. 6,5% volvette melk, dat is waar boerenjongens zoals wij mee zijn opgegroeid.” – Holland Jersey.

Over een paar weken introduceert Holland Jersey: Milde Jersey yoghurt. Deze yoghurt is vol van smaak en een goede bron van proteïne. De structuur is een beetje zoals Griekse yoghurt. Een lekker dikkige en niet te zure yoghurt die fantastisch smaakt met vers of gedroogd fruit en ontbijtgranen zoals muesli of granola.

 

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.