Persberichten, Thee

Newby lanceert The Classic Tea Bag Collection 2017

19 apr , 2017  

Newby lanceert binnenkort de unieke, geheel vernieuwde Classic Tea Bag Collection. Alle variaties krijgen een nieuwe look, geïnspireerd op dessins van de waardevolle pashmina’s uit de familiecollectie van Nirmal Sethia – de persoonlijke kracht achter Newby.

De Classic Tea Bag Collection bestaat uit elf soorten zwarte thee, twee Oolong theeën, zeven creaties groene thee en zes Herbal & fruit Tisanes in oogstrelende, elegante verpakkingen. Newby verrast met de compleet nieuwe Earl Green en zal later de Highland Green toevoegen. De collectie heeft signatuur waarin een ingetogen, moderne stijl wordt gecombineerd met overweldigende, traditionele Indiase patronen.

Nieuw Earl Green
In deze nieuwe groene thee worden zoete en verfrissende hints met bergamot gecombineerd. Met een subtiel vleugje citrus.

Binnenkort Highland Green
Dit is een lichte, groene thee met een fris en ontspannen smaak, waarin het beste van handgeplukte theeblaadjes naar voren komt.

Iedere variatie in de nieuwe Classic Tea Bag Collection wordt gesierd door een specifieke ‘vintage’ op basis van Indiase patronen, geïnspireerd op bijzondere pashmina’s uit de privécollectie van de familie Sethia. De ontwerpen zijn geselecteerd en verfijnd door Newby’s Creative Team en ontwikkeld in samenwerking met Lewis Moberly, het toonaangevende designbureau in Londen, bekroond met meer dan 450 internationale Creative Awards.

Zwarte thee – donkere pashminas
Groene thee – lichte pashminas
Oolong thee – groene pashminas
Tisanes – gekleurde pashminas

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.