Persberichten, Thee

One Two Tea doet mee aan het Nationaal Schoolontbijt

6 nov , 2017  

Vanmorgen werd de 15de editie van het Nationaal Schoolontbijt feestelijk afgetrapt met een kinderontbijt in de Eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam. Tijdens deze jubileumeditie van 6 tot en met 10 november gaan er op zo’n 3.000 basisscholen en in 270 gemeentehuizen ruim 550.000 kinderen samen gezond ontbijten. Pickwick maakt deel uit van dit speciale ontbijt met One Two Tea, de extra milde fruitige theevarianten die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen. Tijdens het landelijke ontbijtevenement leren kinderen hoe belangrijk een gezonde start van de dag is met nieuw lesmateriaal en een gezond schoolontbijt volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. 

Vanochtend vormde de Eregalerij van het Rijksmuseum het decor voor de officiële opening van het Nationaal Schoolontbijt, dit jaar met het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’. Onder de Nachtwacht en tussen de beroemde werken van andere oude meesters genoot een Amsterdamse schoolklas van een gezond ontbijtje met een lekkere kop Pickwick One Two Tea. Deze milde kinderthee – in 3 heerlijke smaken – van Pickwick bevat natuurlijke ingrediënten en geen cafeïne.

Gezonde start
David de Bruijn van het Nationaal Schoolontbijt: “Tijdens de ontbijtweek laten we meer dan een half miljoen kinderen zien hoe leuk en belangrijk een gezonde start van de dag is. Dat doen we met een uitgebreid ontbijt volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf en nieuw lesmateriaal, waarmee kinderen ontdekken hoe ze hun ontbijt kunnen verbeteren. Thee past goed bij zo’n gezond ontbijt en we zijn daarom blij met Pickwick als partner.”

Pickwick One Two Tea in de smaken Perzik, Banaan en Appel is speciaal ontwikkeld voor kinderen die reguliere theesmaken soms te sterk vinden”, vertelt Ellen van der Linde, marketing manager Tea bij Jacobs Douwe Egberts Nederland. “Het is algemeen bekend dat het belangrijk is dat je voldoende vocht binnen krijgt. Met Pickwick One Two Tea spelen we in op de behoefte van ouders die op zoek zijn naar een alternatief voor frisdranken en sappen, dat past bij een gezonde levensstijl.”

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.