Evenementen, Thee

Thee is hot!

6 jan , 2015  

Thee is hot. Al een aantal jaren zien we dat de trend op het gebied van thee steeds uitgebreider en populairder wordt. Op water na is thee het meest geconsumeerde drankje ter wereld! Als thee zo stijgend populair blijft worden, wordt er verwacht dat thee over een aantal jaar zelfs de wijn bij het eten zal vervangen. De ene theespeciaalzaak na de andere wordt geopend overal in het land. Vooral in het westen is thee erg hot. Thee cocktailbars worden geopend en in Den Haag is zelfs een heuse thee academie van start gegaan!

Hoog tijd dus om in het noorden van het land óók mee te gaan met deze trend. En dat gebeurt ook. In Groningen wordt in januari van het komende jaar het aller eerste thee evenement georganiseerd, dat ook toegankelijk is voor particulieren, en niet alleen voor horeca ondernemingen. Dit thee evenement zal in het teken staan van het leren kennen van thee en het leren van de meerwaarde van thee. Het perfecte kopje thee zetten, alles weten over (groene) thee of het leren van het maken van een heerlijke thee cocktail. Dit alles kan opgedaan worden bij deelname aan dit evenement.

Het evenement ‘Thee is Hot!’ vindt plaats op 21 januari 2015 in de stad Groningen,in het restaurant ’t Feithhuis. Het is een evenement voor de echte theeliefhebber in en rondom de stad. Tijdens dit evenement worden alle trends en aspecten van thee besproken en geleerd in de vorm van workshops. Gedurende het evenement:

  • wordt u ontvangen met een lekker kopje thee verzorgd door Simon Lévelt en een huisgemaakt gebakje;
  • wordt de avond geopend door een interessante spreker;
  • neemt u deel aan twee interessante workshops op thee gebied;
  • worden er in de pauze hapjes en drankjes verzorgd;
  • doet u automatisch mee aan een verloting met leuke prijzen;
  • krijgt u na afloop van het evenement nog een goed gevulde goodiebag.

Om het extra toegankelijk te maken voor particulieren wordt dit evenement aangeboden voor slechts €24,95.

Meer weten? Klik hier >

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.