Wonen & inrichting

Hoe zorg je dat jouw verbouwing geen vertraging oploopt?

17 mei , 2023  

Als je een woning gaat verbouwen, moet je zorgen dat je de juiste voorbereidingen treft. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je vertraging oploopt. Tijd is geld en vertraging oplopen kost je daarom vaak veel geld. Je moet daarom niet alleen zorgen dat je weet wat je moet doen, wanneer je dit moet doen en welke materialen je nodig hebt om je klus tot een succes te maken, je moet ook zorgen dat je snel van je afval af kunt komen. Veel verbouwingen lopen namelijk vertraging doordat het afval zich zo snel opstapelt dat je op een gegeven moment helemaal geen bewegingsruimte meer hebt. Wij laten je graag zien hoe je kunt zorgen dat je op een goede manier snel van al je afval af kunt komen.

Huur gelijk een container

Onze belangrijkste tip: ga een bouwafval container huren. Dit kan je echt heel veel tijd en problemen schelen. Wanneer je nog voordat je gaat beginnen met verbouwen, zorgt dat je een goede container bij je op het erf hebt staan, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken over het afvoeren van je afval. Je kunt via de site van Bouwbakkie een goede container huren. Je kunt kiezen uit diverse maten en ook kun je kiezen voor een dichte container. Dat is wel zo handig wanneer je in een regenachtig seizoen gaat klussen omdat je container dan niet volloopt met water. Op de site van Bouwbakkie kun je eenvoudig een aanvraag indienen. Is je container eenmaal besteld, dan wordt deze zo snel mogelijk geleverd.

Welk soort container heb jij nodig?

Je kunt een container huren voor allerlei doeleinden, je kunt bijvoorbeeld een container voor enkel hout huren, of voor bouw en sloopafval container of een container voor je tuinafval. Het is belangrijk om even goed te kijken naar welk soort afval jij denkt te moeten gaan afvoeren omdat je dan kosten kunt besparen. Gooi je namelijk al je vuil in een en dezelfde container dan betaal je het volle pond. Lukt het je om je afval te scheiden, dan kun je veel kosten besparen. Mocht je dus nu al weten dat je veel hout moet afvoeren, kies dan voor een container die speciaal voor hout is. Ga je een muurtje slopen? Dan is een container voor schoon puin handig. Uiteraard kun je voor een gemengd-afval-container gaan, maar hou dan wel de verhoudingen even in de gaten. Het is namelijk niet zo dat je in deze container alle soorten afval naar hartenlust mag weggooien.

Container vol? Gelijk opgehaald!

Bij Bouwbakkie kun je eenvoudig contact leggen met een van hun medewerkers. Is je container dus vol, dan kun je gelijk een belletje plegen om de bak te laten legen. Heb je weer een nieuwe, lege bak nodig? Dan kan die gelijk meegebracht worden. Zo komt jouw afvalstroom nooit stil te liggen en kun jij er dus zeker van zijn dat jouw verbouwing geen grote vertraging zal oplopen.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.