Chocolade, Horeca & Gastronomie

Topkoks ontwikkelen sterrenbonbons

15 okt , 2014  

Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek werkt samen met 10 chefkoks die allemaal in het bezit zijn van één of meer Michelinsterren. Het doel: samen te komen tot een bonbon die past bij het restaurant en een duidelijke signatuur heeft van de kok. Door deze samenwerking is de scheidslijn tussen de keuken en de patisserie geslecht. Er zijn fantastische creatieve ideeën en smaken ontstaan die hebben geleid tot heerlijke bonbons!

Het product: 40 unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe doos. Ontwikkeld door 10 Sterrenkoks (Soenil Bahadoer van De Lindehof, Sander Spruijt van De Burgemeester, Rogér Rassin van La Rive, Raoul Meuwese van De Hoefslag, Niven Kunz van Niven, Hans van Wolde van Beluga, François de Potter van La Trinité, Dennis Middeldorp van Sense, Bas van Kranen van De Leuf en Alex Clevers van Vivendum in België) en 1 meester chocolatier (Geert-Jan Heesterbeek) en te bestellen via Sterrenbonbons.nl.

Initiatiefnemer van de Sterrenbonbons is meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek. In 2010 is Geert-Jan gestart met zijn bedrijf la Fève. Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met zijn team vanuit zijn atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert aan toprestaurants en exclusieve winkels. Specialiteit van la Fève zijn kleine, hoogwaardige en artisanale bonbons. Bijzondere vormen, kleuren en vernieuwende technieken zorgen er voor dat la Fève bonbons levert aan in totaal 35 Michelin sterrenrestaurants. De restaurants waar la Fève aan levert zijn goed voor in totaal 653 punten Gault&Millau.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.