Evenementen

De evenementen gaan weer van start

8 jun , 2021  

Na lang wachten zijn niet alleen de terrassen weer open, maar gaan ook de evenementen weer plaatsvinden! De afgelopen tijd heeft men zich goed aan de regels gehouden en daarom is de lockdown afgelopen. Dat is natuurlijk voor iedereen geweldig nieuws. Er zullen snel weer veel verschillende events weer gaan beginnen, dan kun je denken aan festivals, beurzen en nog veel meer. In welke mate en met welke maatregelen is nog even afwachten. Maar dit betekent niet dat je niet alvast voorbereidingen kunt treffen!

Hieronder worden een aantal items opgesomd die jij als festival- en/of beursganger vaak tegen gaat komen! Of waar je aan moet denken als je een evenement organiseert. Zo kun je alvast wennen aan de producten waar je de komende tijd veel mee in aanraking zult gaan komen.

Kijk je ogen uit op de beurzen
Op beurzen wordt veel gebruik gemaakt van gedrukte reclame. Zo kun je denken aan een pop up wand, folders en x-banners. Pop up wanden staan eigenlijk bij elke stand, dit is simpelweg een grote, eenvoudig op te zetten muur die volledig bedrukt kan worden. als je over de beurs loopt, zul je zien dat 90% van de stands gebruik maakt van een pop up wand, of een ander soort beurswand. Het feit dat de wanden zo makkelijk mee te nemen en op te zetten zijn, maakt ze zo populair. Ook x-banners zul je steeds vaker tegenkomen op een beurs. Dit is eigenlijk een doek dat je overal neer kunt zetten, met een vrijwel onzichtbare standaard erachter.

Eindelijk weer festivals!
Houd je niet zo van beurzen? Dan zijn er gelukkig nog andere events die ook weer gaan plaatsvinden: festivals. Nu het vaccineren snel gaat, zullen er steeds meer festivals weer doorgaan. Een groot aantal heeft natuurlijk al aangekondigd dat het weer doorgaat. Hier zul je ook veel reclamemateriaal tegen gaan komen, zoals folders, entreekaarten en grote banners. Maar 1 item gaat weer uit de as herrijzen: polsbandjes. Je kunt ze inmiddels in allerlei soorten, maten en kleuren halen, van elastische tot vinyl polsbandjes. Alle festivals en andere grote events zullen weer polsbandjes bedrukken met hun eigen logo of de tekst VIP. Naast polsbandjes zul je natuurlijk ook met bekers, muntjes en aanstekers doodgegooid gaan worden.

Bereid je hier goed op voor door zelf waaiers, petten of t-shirts te bestellen! Zorg dus dat jij er klaar voor bent wanneer alles weer opengaat. Met bovenstaande tips weet je alvast waar je naar uit moet kijken!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.