Gedistilleerd, Lifestyle, Persberichten

Geniet, maar met mate

6 dec , 2017  

Een lekker drankje is exact het verschil tussen een leuk feestje en een héél leuk feestje. Het is het verschil tussen thuis in de luie stoel lekker ontspannen of toch voelen dat er iets ontbreekt. Het is in één woord: genieten. Zonder enige twijfel één van de beste dranken om van te genieten is rum. Zo’n lekkere Bacardi is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond. Hoe dat komt?

Het mixt geweldig
Zowel de bruine als de witte variant van rum zijn aloude favorieten in tal van cocktails. Bizar dan ook dat het altijd wodka en whiskey zijn die er met de aandacht vandoor gaan. Met een goede fles Bacardi bij de hand maak je zo een hele waslijst aan cocktails klaar die jou meteen het gevoel geven in de Caraïben te vertoeven.

Ook lekker puur
De witte variant is minder geschikt om puur te drinken, maar een flesje bruin? Daar hoef je enkel een ijsklontje bij te doen en je hebt een lekker drankje in de hand. Om maar te zeggen: het is best een veelzijdig drankje.

Dat hoeft niet duur te zijn
Het beste aspect van deze drank? Het is echt niet duur; bijvoorbeeld een flesje Bacardi van Drankdozijn gaat je veel minder kosten dan een cognac of een whiskey. Dat terwijl er aan de smaak eigenlijk geen afbreuk te doen is. Waarom zou je dan ook meer neertellen voor een drank die niet per se beter is?

Geniet, maar drink met mate
Rum is een echte topdrank het hele jaar door. Doordat rum zich zo makkelijk laat mixen in cocktails, heb je zo’n lekker drankje vaak sneller binnen dan je denkt. Het blijft dus opletten. Genieten is zeker toegestaan, maar te veel drinken? Dat is nooit leuk en ook nooit aantrekkelijk. Ken je jouw grenzen? Dan kan je echt geen beter drankje in huis halen. Proost!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.