Hardware, Lifestyle

De nieuwste Samsung Galaxy S21: wat is er nieuw?

29 jan , 2021  

Ben je op zoek naar een toestel waarmee je al je belevenissen razendsnel en in hoge kwaliteit vast kunt leggen? Overweeg in dat geval de Samsung Galaxy S21. Het is een kwalitatief zeer goed toestel, welke ten opzichte van zijn voorgangers diverse verbeteringen heeft meegekregen. Samsung introduceerde het nieuwste toestel uit de Galaxy S-productserie halverwege januari van dit jaar. Je kunt de Galaxy S21 combineren met een abonnement.

Verbeterde accuduur in de Galaxy S21

Een van de belangrijkste verbeteringen in de Samsung Galaxy S21, is het feit dat de accuduur flink verbeterd is. Het maakt de kans kleiner, dat je het toestel al aan het eind van de middag op moet laden. Iets wat bij veel mensen tot hun grootste ergernissen behoort. Niet voor niets, want we doen steeds meer op onze telefoon. We bedienen de verlichting, kijken wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld, enzovoorts. Een lege accu is om deze redenen zeer vervelend.

Flinke upgrade van de processor

Niet alleen de energiezuinigheid van de accu in de Galaxy S21 van Samsung is verbeterd. Ook de processor heeft een flinke upgrade gehad. Het toestel is voorzien van de nieuwe Snapdragon 888-chipset. Van deze chipset wordt veel verwacht de komende tijd. De kans is groot, dat de Galaxy S21 niet het laatste toestel zal zijn dat van deze chipset voorzien wordt. De processor is sneller en krachtiger dan de processor in de Samsung Galaxy S20 van vorig jaar. Ideaal voor het groeiend aantal toepassingen van VR en AR.

Fraaie camera in de Galaxy S21 Ultra

Waar de camera van de Samsung Galaxy S21 en Samsung Galaxy S21 Plus nauwelijks verbeterd is ten opzichte van hun voorgangers, geldt dat niet voor de Samsung Galaxy S21 Ultra. De camera in dit model is opnieuw ontworpen. Het maakt dat kleuren beter tot hun recht komen in de foto’s en video’s die je met dit toestel maakt. Daarbij zijn de beelden nog scherper dan dat deze al waren bij het gebruik van de camera in de Samsung Galaxy S20.

De Samsung Galaxy S21 wordt aangeboden in drie modellen, namelijk: het basismodel, de Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra. Ieder van deze modellen is leverbaar in verschillende kleuren, waarbij het basismodel in liefst vier varianten verkocht wordt.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.