Horeca & Gastronomie

Frites Atelier, by Sergio Herman

12 mei , 2016  

Nederlandse kok en restaurateur Sergio Herman, bekend van restaurant The Jane in Antwerpen en Pure C in Cadzand, opent vijf frietzaken in Nederland. De eerste friettent zal in juni worden geopend in Den Haag.

Sergio Herman is samen met mede-eigenaren Pieter Munten en Lhassan Ait Ali het frietconcept Frites Atelier begonnen. Frites Atelier werkt met aardappels uit Zeeuwse klei en alle sauzen zijn vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast frietjes kun je ook seizoensgroenten bestellen.

Je kunt culinaire frietjes in een prachtige ambiance. Het interieur is bedacht door Studio Piet Boon en de medewerkers lopen in kleding van Robine Lempers van Fashion for Companies. Er komen in brons gegoten fornuizen van Frederik Molenschot, de servetten krijgen cartoons van Kamagurka en Cor Unum ontwierp handgedraaide keramische potten voor de sauzen.

Een portie friet van 250 gram kost 3,50 tot 6 euro, afhankelijk van gekozen saus en andere toppings. Een groentegerecht zal 5 tot 7,50 euro gaan kosten.

Bron: Nieuws.nl

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.