Koffie, Thee

NIEUW: Kaldi Travelmugs

17 mrt , 2021  

Je schrikt wakker… je hebt je verslapen. Snel trek je je kleren aan en ren je naar de badkamer. Geen tijd voor een kop koffie… Een slecht begin van je dag.

Wat was het nu handig geweest als je je broodnodige kop koffie mee kon nemen voor onderweg. Dat kan met een travelmug. Nooit meer je dag beginnen zonder koffie, want in een thermosbeker blijft je warme drank nog uren warm.

Travelmugs zijn gemakkelijk mee te nemen in je tas of tijdens een wandeling of sporten. En het houdt je warme dranken niet alleen warm, maar je koude drank ook lekker koel. Zo geniet je waar je ook gaat van je favoriete drankje. Dus of je nou liever koffie, thee of ijsthee drinkt, je drankje blijft op de perfecte temperatuur.

Spoel je thermosbeker voor gebruik even voor met warm of juist koud water om nog langer te kunnen profiteren van het termos-effect.

Voordat je een travelmug koopt is het handig om te letten op een aantal dingen:

  • Welke inhoudsmaat past bij je;
  • Is de beker gemakkelijk schoon te maken;
  • Minimum aantal uur koelen/warm houden;
  • Als je hem vaak in de auto gebruikt, is het handig om te checken of de travelmug in de bekerhouder van je auto past.

En in veel koffiezaken krijg je korting bij het gebruik van je eigen to-go travel beker!

Op zoek naar een travelmug om jouw favoriete drankje altijd mee te kunen nemen? De Kaldi travelmug houdt je warme dranken wel 6 tot 12 uur warm en je koude drankje lekker koel. De Kaldi travelmug lekt niet door de vacuüm sluiting, is licht en daarmee gemakkelijk mee te nemen.

De Kaldi thermosbeker is gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in 5 stoere kleuren. Verkrijgbaar in alle Kaldi vestigingen én online!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.