Koffie, Lifestyle

SPINN.coffee

20 mei , 2016   Gallery

De koffiemarkt ontwikkelt zich in rap tempo en de zogenaamde third wave coffee movement is op dit moment flink in opkomst. Deze beweging richt zich onder andere op verse bonenkoffie i.p.v pods & pads, hoogwaardige koffie & zetmethodes rondom slow coffee. Deze beweging is een zegen voor kleinschalige en kwaliteitsgerichte branderijen als de onze. Ééns in de zoveel tijd komt er een start-up langs die met een innovatie komt die de koffiemarkt potentieel weer een flinke stap ontwikkelt.

Roderick de Rode, Serge de Warrimont en Roland Verbeek zijn op dit moment bezig om een zeer innovatief koffiemerk op de markt te zetten: SPINN.coffee. Dit is zowel een koffiemachine die werkt met verse bonen en middels centrifugale kracht en een applicatie waarmee je altijd je favoriete bonen kunt bestellen en vers van de koffiebrander binnenkrijgt. Met de machine kan men alle verschillende zetmethodes zetten, zoals filter, espresso en zelfs cold brew. Met de app kan men zelfs vanuit bed de koffiemachine bedienen, zodat de dag kan worden begonnen met een verse kop koffie.

Samen met de mannen van Spinn.coffee heeft Maison Blanche Dael gezocht naar de ideale koffieboon die voor deze machine en op dit moment wordt onze Etiopia Washed Sidamo dan ook gebruikt op de beurzen in New York, San Fransisco en op het kantoor in Amsterdam. Komende tijd zullen we verder gaan testen om zo bij een steentje bij te dragen aan het succes van deze Nederlandse Start-up.

De Spinn.coffee maker is vanaf begin 2017 op de markt, de app is nu al te downloaden via de play store & de app store, Maison Blanche Dael is de eerste Europese brander van het platform, die kleinschalige branderijen met de wereld verbindt. U kunt op de hoogte blijven via: www.SPINN.coffee  

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.