Koffie, Ondernemen

Starbucks goes Italy

3 mrt , 2016  

Starbucks slaat haar vleugels uit naar Italië. In 2017 opent de koffieformule een vestiging in het koffieland bij uitstek.

De eerste locatie van de Amerikaanse keten zal in Milaan komen. Starbucks heeft in ruim zeventig landen vestigingen, maar Italië zat daar nog niet bij. Het openen van een Starbuck lag lange tijd ook erg gevoelig, zegt ceo Howard Schultz in een persverklaring. Nu is de tijd eindelijk wel rijp. Schultz: “Met deze opening maken we de cirkel rond. De geschiedenis van ons bedrijf is namelijk nauw verbonden aan de manier waarop Italianen espresso maken. Het is een droom die na meer dan dertig jaar eindelijk uitkomt. ”

Details
Starbucks heeft nog geen pand op het oog. Wel heeft de ceo een plaatje van de vestiging in zijn hoofd. “Het moet op een aantrekkelijk plek komen waar Starbucks echt tot leven komt. Alles moet tot in de details perfect zijn, ter ere van het Italiaanse volk en hun koffiecultuur”, zegt Schultz. De zaak zal worden aangepast naar de Italiaanse voorkeuren, wat betekent dat er veel aandacht zal zijn voor espresso.

Bron: Outofhome-shops.nl

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.