Lifestyle

Altijd je eigen drinkrietje op zak

29 okt , 2019   Gallery

Neem voortaan je eigen, duurzame drinkrietje mee als je op stap gaat. Point-Virgule komt nu met een telescooprietje van roestvrijstaal dat je compact in elkaar kunt schuiven. Je bergt het op in een handig kokertje voor aan je sleutelhanger. Zeg maar dag tegen plastic rietjes. Zo verschijn je op elk feest met je eigen rietje dat je keer op keer kunt gebruiken.

Met het RVS-rietje geniet je van koude of warme drankjes. Dankzij de telescoopuitvoering kan de lengte worden aangepast van 10 tot 23,5 cm en is het geschikt voor allerlei formaten kopjes en glazen. Is je glas leeg, dan stop je het rietje weer terug in het kokertje. Thuis maak je het schoon onder de kraan of in de vaatwasser.

Milieuvriendelijke oplossing
Elke dag worden er miljoenen plastic rietjes gebruikt en weggegooid. Vaak belanden ze in de natuur of in de oceaan met alle nare gevolgen van dien. Drink je graag een drankje met een rietje dan is het duurzame telescooprietje van Point-Virgule een milieuvriendelijke oplossing.

Informatie
Het Point-Virgule telescooprietje van RVS is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Het is vaatwasbestendig en wordt geleverd met rietje, reinigingsborstel, kokertje en haak voor sleutelhanger. Consumentenadviesprijs € 16,95.

Ga voor meer informatie naar www.point-virgule.nl.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.