Lifestyle

Anders dan andere cadeautjes

7 jun , 2019  

Soms wil je iets origineels geven, maar kom je niet op een goed idee. Kijk dan eens naar een website met relatiegeschenken. Daar vind je spullen die je niet zo snel als cadeautje bedacht had. We lichten er een paar voor je uit.

Kopje koffie?
Niet direct een relatiegeschenk, maar wel iets dat je bij veel bedrijven ziet: koffiekopjes met logo. Als privégeschenk kun je natuurlijk koffiekopjes met je bedrijfslogo geven, maar je kunt ook iets anders verzinnen. Koffiekopjes met een familiewapen bijvoorbeeld. Je bestelt een groot aantal en hebt de komende tijd voor iedereen uit de familie een superleuk cadeau. Oké de zesde jarige vindt het vast niet meer origineel, maar stiekem wil hij ook die familiekopjes en is hij blij dat hij ze krijgt!

Waterfles
Ook zoiets waarvan we nooit genoeg hebben: een waterfles. We zijn ons allemaal bewust van de plastic soep. Weggooi waterflesjes kunnen dus eigenlijk niet meer. Een mooie waterfles die je kunt bewaren is dan ook altijd goed. En als je die laat bedrukken, is het nog leuker. Bijvoorbeeld met een leuke foto van jullie beiden. Of met een spreuk waarvan alleen jullie twee weten waar het op slaat. Zo heb je een super persoonlijk cadeau.

Kattenbelletje
Niet alle relatiegeschenken kun je in kleine oplage aanschaffen. Wat wel lukt is bijvoorbeeld een blocnote van bamboe. Deze kun je laten lasergraveren. Dit is een manier van graveren waarbij gebruik gemaakt wordt van een laserstraal. Voordeel van laseren is dat het oppervlakte gelijk blijft. Het is een mooie, strakke manier van graveren. Ook nu kun je kiezen voor jullie favoriete spreuk of je familiewapen. Ondanks dat we steeds meer typen, wordt een handgeschreven kattenbelletje nog steeds door iedereen gewaardeerd! Een blocnote kunnen we daarom allemaal gebruiken.

Een enkel exemplaar
Een beetje de afdeling ‘creatief’ maar waarom niet? Als je van een ‘relatiegeschenk’ maar één exemplaar wilt, dan kun je dat het beste zelf maken. Er zijn een aantal superleuke ideeën. Wat dacht je van zelf een etiket maken voor een wijnfles? Een dikke reep inpakken met een zelfgemaakte wikkel? Een tijdschrift over iemand samenstellen? Snoeprolletjes van een andere wikkel voorzien? Er zijn tal van mogelijkheden van originele zelfmaakcadeaus. Het een kost meer werk dan het ander, het is maar net waar je zin in hebt én hoe origineel je wilt zijn.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.