Lifestyle

Benadruk jouw stijl met jouw outfit

4 jan , 2022  

Wil je jouw stijl benadrukken met jouw outfit? Met je kledingstijl laat je zien wie jij bent. Echter is het niet altijd even eenvoudig om je eigen kledingstijl te vinden en om outfits te vinden die precies bij je passen. Bij Expresswear kun je bijvoorbeeld vaak mooie items vinden die bij verschillende stijlen passen, maar hoe kun je precies vaststellen wat jouw stijl is en wat jij mooi vindt? In dit artikel vertellen we hoe je jouw stijl met jouw outfit kunt benadrukken en geven we tips om je eigen kledingstijl te ontdekken.

Draag alleen trends die je mooi vindt

Er zijn in de modewereld verschillende trends die ieder seizoen weer veranderen of meerdere seizoenen meegaan. Denk bijvoorbeeld aan kleding in mooie aardetinten van Colourful Rebel. Echter is het belangrijk om je niet te laten meeslepen door alle verschillende trends die er zijn. Het kan zeker leuk zijn om aan bepaalde trends mee te doen, maar het is vooral belangrijk om trends te dragen die je zelf mooi vindt. Vraag je daarom altijd af of je een bepaalde trend zelf mooi vindt of vooral anderen dit mooi vinden. Door voor trends te kiezen die bij je passen, kun je jouw eigen stijl benadrukken.

Zet op een rijtje wat je voorkeuren zijn

Om erachter te komen wat je precies mooi vindt, kun je het beste inspiratie verzamelen op internet. Zo heb je diverse websites zoals Pinterest en Instagram waar je veel mooie outfits op kunt vinden. Ook kun je modeblogs volgen en modetijdschriften lezen. Verzamel foto’s van kleding die jou aanspreekt en bewaar ze. Bedenk wat jou aantrekt in de outfits die je verzameld hebt en of er overlap in te vinden is. Bekijk ook welke kleuren de items hebben, van welke materialen ze gemaakt zijn en hoe de outfits gecombineerd zijn. Op basis hiervan krijg je een indruk van wat je voorkeuren zijn.

Experimenteer en kom erachter wat bij je past

Als je weet wat je goed en minder goed staat, kun je beter je eigen kledingstijl ontwikkelen. Ieder is verschillend en wat bij de ene persoon goed staat, zal de andere persoon niet staan. Bekijk daarom eens de verschillende kleurtypes die er zijn en kom erachter wat jouw kleurtype is. Zo heb je lente, zomer, herfst en wintertypes. Je huidskleur, haarkleur en oogkleur bepalen vaak welke kleuren het beste bij jou passen. Wanneer je bijvoorbeeld een bleke huid hebt, zullen felle kleuren je niet goed staan en kun je beter voor warme kleuren kiezen. Experimenteer dus gerust met de verschillende kleuren die er zijn.

Wij wensen je veel succes met het benadrukken van jouw stijl met jouw outfit.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.