Lifestyle, Wonen & inrichting

Creëer de perfecte belevenis in je tuin

23 feb , 2024  

Stel je voor dat je tuin niet alleen een gewone tuin is, maar een plek waar je echt kunt chillen en relaxen. Vandaag gaan we kijken naar manieren om je tuin gezelliger te maken, met een speciaal tintje: sauna’s en hottubs.

Groen en Gezellig: Tuintips

Begin met het pimpen van je tuin met allerlei kleurrijke bloemen en mooie planten. Dat maakt de boel meteen gezellig! Ook kun je leuke plekjes maken met bijvoorbeeld een bankje in het midden van al dat moois.

Tip: Zet een bankje tussen de bloemen, zo heb je een relaxplekje midden in je eigen tuin.

Relaxen met Waterpret: Hottubs

Een hottub is niet alleen superluxe, maar ook mega ontspannend. Zet zo’n bubbelbad ergens handig in je tuin en bedenk je eens: ’s avonds onder de sterren chillen in warm water. Let wel op dat het water lekker schoon blijft

Tip: Doe wat leuke lampjes rondom je hottub, dat ziet er ’s avonds supergezellig uit.

Sauna-feestje in je Tuin

Een sauna in je tuin is echt een feestje. Lekker stomen en zweten, maar vooral relaxen. Als je een stoomcabine buiten hebt, kun je na een drukke dag alle stress van je af laten glijden.

Tip: Zet een relaxstoel neer naast je sauna, dan kun je echt lekker chillen.

Combineer al die gezellige planten met het relaxen in je hottub en sauna. De geur van bloemen, het geluid van water, en de warmte van de sauna maken je tuin tot een mega chill plekje.

Tip: Maak een verhoogd platform waarop je zowel je hottub als sauna zet, dat ziet er cool uit!

Dus, met deze tips kun jij je tuin omtoveren tot een plek waar je echt tot rust kunt komen. Of je nu gaat voor een hottub, een sauna, of allebei, het wordt sowieso een relaxfeestje in je eigen tuin. Geniet van al dat groen en relax!

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.