Lifestyle, Outdoor

De Leatherman FREE T4, een multifunctioneel zakmes met soft-opening

21 nov , 2020  

De Leatherman FREE T4 is een multifunctioneel zakmes met soft-opening. Dankzij een slimme uitvinding met ingebouwde magneten opent en sluit dit zakmes supergemakkelijk. Je opent alle tools met één hand en zonder enige moeite. Ideaal voor het openen van pakketjes, om iets te knippen, te vijlen of een schroefje aan te draaien.

De Leatherman Free T4 heeft maar liefst twaalf tools, verborgen in de handgreep. Te weten een mes, schaar, mini-koevoet, flesopener, priem, doosopener, vijl, pincet en vier schroevendraaiers. Voor elke kleine klus heeft de T4 een oplossing. Het zakmes is erg compact en past in iedere handtas of broekzak. Verkrijgbaar in de kleuren Evergreen, Navy, Crimson en Silver. Een mooi cadeau voor de feestdagen.

Magnetisch design
De zakmessen met FREE technologie kenmerken zich door het unieke magnetische design. De ingebouwde magneten houden de tools op hun plaats. Je ontvouwt ze door met je duim licht te drukken op het einde van de tools, hierdoor verbreek je de magneetspanning en komen de tools gemakkelijk naar buiten. Vervolgens kies je de tool die je nodig hebt, de rest klik je terug. Het gereedschap dat je gebruikt wordt automatisch vergrendeld zodat je veilig kunt werken. Dit slimme mechanisme vermindert slijtage aan de individuele onderdelen waardoor dit type zakmessen een langere levensduur hebben. 

Informatie
De Leatherman FREE™ T4 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. In meerdere kleuren. Consumentenadviesprijs € 79,95. Informatie: www.leatherman.nl.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.