Lifestyle

Drie kledingstukken voor de winter die je nú moet kopen

23 jun , 2022  

Nu de zon zich eindelijk veelvuldig laat zien en de warme jassen de kast in kunnen, moet je er wellicht nog even niet aan denken. Maar toch kunnen we je sterk aanraden om nu alvast te investeren in een wintergarderobe. De reden hiervoor is dat er nu nog volop keuze is, er soms zelfs pré season kortingen worden gegeven, én alle maten beschikbaar zijn. Daarnaast lopen winkels altijd flink op de zaken vooruit, dus de beschikbaarheid is overal al helemaal op orde. Ook zijn er vele items die je zelfs nu al kunt gebruiken, helemaal handig. Ook is een wintergarderobe vele malen duurder dan een zomergarderobe. Door nu alvast wat inkopen te doen, kun je kiezen voor echte kwaliteit en de kosten spreiden. Kortom, kijk nu alvast naar deze items en scoor ze. Over vier maanden zul je jezelf dankbaar zijn!

1. Goede schoenen

Er zijn een aantal zaken waarvan wij willen dat ze altijd van een merk zijn, schoenen is daar eentje van. Het hoeven zeker geen designer items te zijn, maar bij schoenen van een erkend merk weet je zeker dat je op kwaliteit loopt. Zij gebruiken vaak hoogwaardige producten, zoals gekwalificeerd leer en echt suède. Zoals bij welke laarzen dames dragen is dit erg belangrijk. Soms zijn er in de zomer bij bekende merken summer sales waar je ook gewoon mooie winterlaarzen aantreft. Het voordeel is dat niemand daar op dat moment bij stilstaat, zo kun jij dus een mooie deal scoren. Dus check altijd de sale en online outlet bij een webshop.

2. Trek eens een andere jas aan

Een goede winterjas is misschien wel het belangrijkste maar ook meteen duurste item van je kast. Naast alle stijlvolle mantels en trenchcoats is het in ons huidige klimaat tegenwoordig echt wel een must om zo’n goed en hip jack te hebben wat tegen wind, water en vuil kan. Wellicht lekker met een capuchon en tot op de knie, waardoor jij hem als een dekbed om je lijf kunt trekken.

De kosten? Jep, die zijn hoog. Maar ook hier geldt dat wanneer je precies de jas koopt die jij wilt, deze werkelijk járenlang meegaat. Zeker wanneer je voor een neutrale print en kleur gaat. In de zomer is volop keuze, dus grijp dan alvast je kans.

3. De online outlets en sales

Zoals we al even zeiden, check in de zomer de sales ook vooral even de winterproducten. Ondanks dat deze acties vaak aangekondigd worden als summer sales, tref je er volop winterproducten. Bedrijven willen hier namelijk op dat moment vanaf.

Iedereen is echter zelf bezig met het aankopen van zomerspullen, daardoor blijven de winterproducten liggen en worden ze alsmaar goedkoper. Spring hier handig op in, en investeer nu in jouw wintergarderobe.

Kortom, investeren in een goede garderobe kun je leren. Hoe je dit doet? Eenvoudig door het juiste moment te kiezen wanneer je iets koopt. Denk hierbij in tegenovergestelde richting dan de meeste mensen, en je zult zien dat jij de mooiste deals scoort!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.