Lifestyle

Een nieuwe badkamer als alternatief voor je vakantie?

28 mei , 2020  

Nu de kans vrij groot is dat je vakantieplannen in het water vallen en je wel je vakantiegeld hebt gekregen, kun je maar beter op zoek naar alternatieven. En wat is dan een betere bestemming voor je vakantiegeld dan de badkamer? Afhankelijk van je salaris zul je misschien niet je héle badkamer kunnen vervangen, maar je kunt ‘m allicht een stuk mooier maken door wat kleine ingrepen te doen.

Wat denk je van een nieuw badkamermeubel?
Een badkamermeubel is vaak dé blikvanger in je badkamer. En dan ook nog een die vaak gebruikt wordt. Je legt je handdoeken en washandjes erin, maar ook je voorraad douche- en schoonmaakproducten. Eens in de zoveel tijd op zoek naar een nieuw badkamermeubel is gewoon een goed idee. Je smaak verandert met de jaren, maar wellicht ook je gezinssamenstelling. Heb je minder of juist meer opbergruimte nodig in de badkamer? Begin dan met het uitzoeken van een nieuw, mooi, badkamermeubel en je kunt er weer jaren tegen.

En dan die douchecabine…
Hoe goed je ook je best doet om dat ding goed schoon te houden, op een gegeven moment is het bijna niet meer te doen. Zeker de ouderwetse douchecabines, met een soort glas dat nog niet gecoat is, zijn na verloop van (veel!) jaren echt aan vervanging toe. Douchecabines kopen bij Douche Concurrent is dan een goed idee. Deze douchecabines worden, compleet met alle toebehoren geleverd en je hoeft ‘m alleen nog maar even in elkaar te zetten. De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat dit meer dan “even” is, maar hé, je hebt toch vakantie en niet de mogelijkheid om ergens anders naartoe te gaan…

Heb je nog een compleet open badkamer?
Met een stang waaraan een douchegordijn hangt? Ga dan vooral voor een douchewand van Douche Concurrent. Door het plaatsen van een douchewand is niet meer iedere keer je complete badkamer doorweekt, en het plaatsen is echt een fluitje van een cent. Een douchewand maakt een duidelijke afscheiding tussen nat en droog in een open badkamer en geeft de luxe van een inloopdouche. Kies daarbij dan ook nog voor een mooie regendouche en je badkamer is weer als nieuw.

Toch doorsparen voor een compleet nieuwe badkamer?
Dan is je vakantiegeld alvast een mooi begin. Tip: hou de website van Douche Concurrent goed in de gaten. Iedere week zijn er weer nieuwe, schitterende aanbiedingen. Hierdoor kun je je nieuwe badkamer waarschijnlijk veel eerder realiseren dan je voor mogelijk had gehouden!

 

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.