Lifestyle, Persberichten

Eikenhouten tafels op maat voor kantoor, horeca of thuis

12 jan , 2018  

Eik is één van de meest duurzame houtsoorten. Het is zeer hard, makkelijk te onderhouden en het straalt pure stijl uit. Wist je dat je stoere eikenhouten tafels op maat kunt laten maken? Zo kies jij de tafel die perfect bij jou past. En bovendien heb je een uniek stuk in huis.

Welke stijl kies je voor je eikenhouten tafel?
Als je van plan bent een stoere tafel te kopen, kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen en gaan kijken voor een eikenhouten tafel van robuustetafels.nl. Je vindt er tafels in elke stijl. Ze zijn ook gespecialiseerd in het op maat maken van je tafel. Groot of klein, robuuste of verfijnde uitvoering en metalen of houten poten: jij kiest en je tafel wordt naar jouw wensen vervaardigd. Heb je een minimalistische woning met strakke muren? Dan kun je bijvoorbeeld voor een strakke U- of X-vormige poten gaan. Voor je stoere loftwoning zijn zware ijzeren balken als onderstel heel stijlvol. Een landelijke woning is geschikt voor een volledig houten tafel met bijvoorbeeld balken als poten. Hou je liever van klassiek en kies je voor een grote kloostertafel? Of kies je voor een leuk rond tafeltje voor je vintage interieur? In elke stijl is er een enorme keuze.

Op maat gemaakt
Vind je onder de standaard modellen toch je favoriete tafel niet? Laat ze dan eenvoudig op maat maken. Kies het onderstel dat je wenst, de afmetingen, de hoogte ga zo maar door. Vraag advies en bespreek je wensen. Zo krijg je voor 100% de tafel die jij voor ogen hebt.

Je eikenhouten tafel is overal inzetbaar
Eik is vooral geliefd voor eettafels. Maar ze zijn ook enorm populair als vergadertafel in kantoorgebouwen. Logisch ook want eikenhouten tafels zijn oersterk en zijn meestal vocht- en vuilafstotend behandeld. Dat geldt ook voor restaurants en bars. Eikenhouten tafels houden het veel langer vol dan kunststof tafels. Denk bijvoorbeeld ook aan kleinere bijzettafels, een bartafel of een tafel voor de mancave of de hobbykamer. Van één ding mag je zeker zijn: waar je ze ook plaatst, het is een schitterende eyecatcher!

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.