Lifestyle

Enjoy the television: de beste apps voor films en series!

22 apr , 2021  

Netflix behoort al een tijdje tot de populairste streamingsdiensten. Heb je deze al uitgespeeld of ben je op zoek naar een ander aanbod films en series? Dan loont het om verder te kijken in het aanbod streaming apps. In dit artikel geven we je graag inspiratie voor het downloaden van andere videodiensten.

TIP: Kun je geen genoeg krijgen van het aanbod apps, kijk dan ook eens op de website Downloaden.nl. Hier kun je naar hartenlust streaming apps downloaden.

Onbeperkt kijken zonder reclame
Eerder vroegen we ons al af of je eigenlijk nog wel een televisieabonnement nodig hebt. Door gebruik te maken van een (betaalde) streamingsdienst heb je namelijk heel wat voordeel ten opzichte van live kijken op tv. Enerzijds zit je niet vast aan de kosten en het geprogrammeerde aanbod en anderzijds kun je (een groot deel van) de reclames skippen. Wel zo fijn als je je bedenkt dat je tijdens prime time soms meer dan een kwartier per uur in reclameblokken zit.

Gratis films en series kijken
De meeste streamingsdiensten vragen een bijdrage van rond de €3 tot €10 per maand. Gelukkig bieden de meesten ook een proefperiode. Zo kun je de verschillende diensten testen en gratis films kijken alvorens je een abonnement afsluit. Als je om beurten een andere streaming app free trial kiest dan ben je de komende maanden wel zoet!

De beste streaming apps
We zijn aangekomen bij de beste streaming apps van het moment. Ontdek meteen hoelang de gratis proefperiode bij de betreffende aanbieder duurt. Ook zijn er manieren om korting te pakken op films en abonnementen. Doe er je voordeel mee!

  1. Videoland

Wissel je het kijken van films en series graag af met het kijken van reality? Zie je op RTL vaak interessante programma’s voorbijkomen? Dan is Videoland een goede keuze voor. Groot voordeel is dat je bepaalde programma’s vooruit kunt kijken, al voordat ze op tv zijn geweest. En daarnaast skip je natuurlijk alle reclame.

Een abonnement op Videoland kost €4,99 per maand, maar is de eerste veertien dagen gratis in gebruik.

  1. Amazon Prime Video

Prime Video is een vergelijkbare service als Netflix, met een enorm aanbod aan films en series. Hoewel het geen Nederlandse dienst is, kun je wel gebruikmaken van Nederlandse ondertiteling. Een leuke toevoeging is dat je per scène met een druk op de afstandsbediening kan zien welke acteurs en actrices er in de scène meespelen.

Wat verder ook interessant is, is dat Amazon Prime bijzonder goedkoop is. Je betaalt maar €2,99 per maand. Liever gratis films kijken? Je probeert deze dienst maar liefst 30 dagen gratis!

  1. NPO Plus

Deze service is vergelijkbaar met Videoland, maar dan voor programma’s van NPO. Je vindt er ook exclusieve films, series én een groot aanbod documentaires. Het leuke aan NPO Plus is dat je sommige programma’s van vroeger kunt terugkijken. Wie weet ontdek je wel afleveringen van je favoriete programma van zo’n 10 jaar geleden. Altijd leuk om dat nog eens terug te zien.

NPO Plus is relatief voordelig en kost je slechts €2,95 per maand. Door een proefabonnement af te sluiten kun je eerst kijken of het aanbod iets voor jou is. Je ontvangt NPO Plus een hele maand gratis.

  1. Pathé Thuis

De app van Pathé Thuis is een welkome aanvulling in je collectie apps. Het aanbod is hier vrijwel eindeloos, van de beste klassiekers tot de nieuwste bioscoopfilms.

Bij Pathé betaal je per film in plaats van een vast bedrag per maand. Dit heeft als voordeel dat je de dienst aanvullend kunt gebruiken wanneer je een bepaalde film via een andere streamingsdienst niet kunt vinden.

Hoe ouder de film, hoe goedkoper deze over het algemeen wordt. Hierbij kies je tussen kopen en huren (bepaald aantal uren beschikbaar). Huren kan vaak al vanaf €3 per film. Mocht je willen besparen en het niet erg vinden als de kwaliteit niet in HD is, dan kies je het beste voor de voordeligste optie ‘Kijken in SD’.

  1. Disney+

Gek van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars? Dan staat Disney+ voor jou garant voor uren kijkplezier. Deze streamingsdienst is ook een leuke optie wanneer je kinderen hebt.

Helaas biedt Disney+ tegenwoordig geen gratis proefperiode meer aan. De prijs is €6,99 per maand. Alsnog besparen, dan kun je direct een jaarabonnement nemen aan €69,99. Hiermee bespaar je 15% per jaar.

We wensen je veel kijkplezier!

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.