Lifestyle

Futuristische strijd: beleef lasergamen!

16 feb , 2023  

De wereld is één grote speeltuin: hoe fantastisch is het om deze op een spelende manier te ontdekken? Lasergamen is het perfecte uitje voor jong en oud. De opwinding van het rennen, schuilen en schieten terwijl je probeert te overleven en je tegenstanders uit te schakelen, creëert een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, een verjaardagsfeestje of gewoon een dagje uit met vrienden, lasergamen biedt een geweldige manier om samen te komen en plezier te hebben. Dus trek je uitrusting aan, houd je hoofd koel en maak je klaar om een futuristische strijd aan te gaan!

Jouw eigen lasergame-arena

Compleet met sfeerverlichting, geluid, legernetten en opblaasbare schuilplaatsen transformeert NL Lasergame (praktisch) elke locatie tot een échte lasergame-arena. Aan alles wordt gedacht om de locatie in orde te maken. Beleef Moeder Natuur op een manier waar menig commando jaloers op is en ga voor een outdoor locatie in het bos, op het platteland of in het park.

Toch liever de strijd aangaan op een indoor locatie? Dit is ook mogelijk. Denk aan locaties als een supermarkt, een bibliotheek, een kantoor, een fabriek of je eigen school. Zolang je je fantasie de vrije loop laat is (bijna) alles mogelijk. Heb je (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte locatie. Voordat iedereen de arena betreedt, lichten onze professionele begeleiders de spelvormen en de spelregels uiteraard nog even goed uit.

Arrangementen

NL Lasergamen biedt naast lasergamen diverse aanvullende arrangementen om er een dagvullend programma van te maken, waaronder de volgende activiteiten:

  • Archery tag
  • Boogschieten
  • Bubbelvoetbal
  • Disc golf
  • Voetbaldarts

Wilt je tussentijds en/of na afloop genieten van een goed verzorgde lunch of buffet? Ook dan bent uben je bij NL Lasergamen aan het juiste adres. Informeer naar onze uitgebreide cateringopties.

Ga voor een once-in-a-lifetime-experience met lasergamen op een locatie bij jou in de buurt.

Bezoek www.nllasergame.nl voor meer informatie.

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.