Lifestyle

Geloof jij in de kracht van edelstenen en kristallen?

21 feb , 2023  

De werking van edelstenen en kristallen, de meningen zijn er vaak over verdeeld. Velen zijn van mening dat deze natuurlijke producten een spirituele betekenis hebben en werken op een energetisch niveau. De meningen over de werking en het gebruik van edelstenen zijn verdeeld. Velen vragen zich dan ook af wat de mogelijke werking is, waar dit vandaan komt en waar edelstenen goed voor zijn. Hieronder lees je meer.

Wat zijn en doen edelstenen en kristallen?

Edelstenen en kristallen beschikken over een zogenoemde energetische trilling. Ook wij mensen beschikken over een bepaalde trillingsfrequentie. Bij mensen werkt het zo dat wanneer we gelukkig zijn en positief in het leven staan, we op een hoge frequentie vibreren. Dan is het ook vrij logisch dat als we minder gelukkig zijn en negatief in het leven staan, we op een lage frequentie vibreren.

Hoe werken edelstenen en kristallen dan? En hoe kunnen deze invloed hebben op onze vibraties? Aangezien edelstenen en kristallen ook vibraties uitstralen, kunnen deze ook invloed hebben op ons mensen. Edelstenen komen uit een dieper punt van de aarde. Het verhaal hierachter is dan ook dat de edelstenen en kristallen daar onder veel druk en hitte gevormd worden. Tijdens dit proces nemen ze de energie op van alles wat hen omringt. Kristallen en edelstenen kunnen dus energie absorberen, doorgeven of transformeren en op deze manieren ook invloed hebben op onze vibraties.

Verschillende soorten

Er bestaan ook nog eens allemaal verschillende soorten edelstenen en kristallen. Ze hebben allemaal verschillende werkingen. Je hebt bijvoorbeeld kristallen en edelstenen die een rustgevende en helende werking bieden, maar ook juist hele energieke kristallen. Dit is natuurlijk een beknopte uitleg, want de werking van veel kristallen zijn veel specifieker. Ook is er enorm veel om uit te kiezen. Houd wel in de gaten dat sommige kristallen en edelstenen elkaar kunnen tegenwerken. Kies om die reden de juiste kristallen uit die jij nodig denkt te hebben.

Hoe kan je dit toepassen?

Nu je weet wat edelstenen doen, vraag je je misschien af hoe je de werking van edelstenen toe kunt passen. Je kunt edelstenen bijvoorbeeld in een ruimte leggen. Wanneer je ze graag bij je draagt dienen ze gedragen te worden op de blote huid, onder je kleren. Vaak kun je edelstenen en kristallen ook aan een ketting dragen. Hierdoor draag je ze ook dichtbij. Ook kun je met sommige kristallen en edelstenen mediteren.

Nu je meer weet over edelstenen en kristallen, kun je wellicht voor jezelf bekijken hoe het werkt om er een eerlijk oordeel over te kunnen vellen.

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.