Lifestyle

Goede werksokken, niet te onderschatten

10 nov , 2020  

Het belang van goede werksokken is niet te onderschatten. Redbrick heeft nu een lijn werksokken met tal van pluspunten. Ze hebben een perfecte pasvorm, ventilatiekanalen op de wreef, schokdemping en een vlakke, niet voelbare naad bij de tenen. Dankzij de slijtvaste stof Cordura® die in de sokken is verwerkt gaan ze extra lang mee. Voor elke job en elk seizoen heeft Redbrick nu een passende werksok: Thermo, All-seasons, Cool en ESD.

Bij de ontwikkeling van de werksokken heeft Redbrick gebruik gemaakt van beproefde technologieën uit de wandelsport. Zoals de toepassing van het ademende CoolMax®-materiaal waardoor je voeten lekker droog en fris blijven. In de Thermosok voor de winter is juist ThermoLite® verwerkt: een lichtgewicht, isolerend materiaal dat je voeten extra warm houdt. Redbrick All-seasons werksokken kun je het hele jaar door dragen. Ze beschermen tegen kou en houden je voeten fris als het warm is.

Voor professionals die werken met gevoelige elektronische apparatuur zijn er de speciale ESD-sokken. Die zorgen ervoor dat de elektrostatische lading die je met elke beweging opbouwt wordt afgevoerd. Hierdoor verklein je de kans dat je schokjes of vonkjes overbrengt op de apparatuur waarmee je werkt.

Trek dagelijks schone werksokken aan
De werksokken van Redbrick beschermen je voeten ook tegen wrijving waardoor de kans op blaren veel kleiner wordt. De ventilatiekanalen die over de wreef lopen zorgen voor een sterker ademend vermogen en voeren zweet af. Als zweet niet goed wordt afgevoerd, trekt dit in je werkschoenen, waardoor ze gaan stinken en dat wil je niet. Bovendien kunnen vochtige voeten leiden tot infecties, zoals voetschimmel.

Goede werksokken zorgen ervoor dat je werkschoenen comfortabel zitten. Trek dagelijks een schoon paar aan, dan ga je met plezier naar je werk.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.