Lifestyle

Haal het verwarmde terras naar je eigen tuin!

24 mrt , 2021  

Hoe fijn is het om de gezelligheid naar jouw thuis te brengen, of beter gezegd jouw tuin. Wat is er nou knusser dan een heerlijke kop thee of warme chocomelk te nuttigen onder je eigen veranda? Met een goede terrasverwarmer creëer jij jouw eigen fijne plek om in het najaar te vertoeven en zeker niet onbelangrijk, te genieten van koele zomeravonden.

Natuurlijk breng je het liefst zoveel mogelijk tijd door in jouw eigen fijne tuin(tje), heerlijk met de voetjes omhoog en verstand op nul. Om dit ultieme gevoel te creëren is een verwarmd terras heel erg belangrijk. In Nederland zijn de korte winteravonden vaak fris en tijdens de lange zomeravonden wil het wel eens afkoelen. Om op elk moment van het jaar te genieten van jouw tuin, is een terrasverwarming dé oplossing.

Een terrasverwarmer op gas of een elektrische terrasverwarmer?

Allereerst is het aan te raden om een keuze te maken tussen een elektrische terrasverwarmer of een die op gas werkt. Indien je kiest voor een elektrische terrasverwarmer houdt dat in dat je snel de gewenste temperatuur hebt, dus een spontane borrel met je buurvrouw is zo geregeld zonder enige kou te lijden. Ben je opzoek naar een wat krachtigere terrasverwarmer? Ga dan voor een terrasverwarmer die op gas werkt. Deze is makkelijk verplaatsbaar, omdat je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Wanneer je kiest voor een gasheater met een zichtbaar vuurtje voelt het meteen gezelliger aan. Dus ben jij van plan om een feest te organiseren op het pleintje op het einde van de straat? Dan is een terrasverwarmer op gas perfect.

Een staande of hangende terrasverwarmer?

Wil jij graag een verwarmer boven de tafel om lekker na te tafelen? Dan is een hangende terrasverwarmer ideaal om kleine oppervlaktes zoals de ruimte rondom je zitplek te verwarmen. Dit type verwarmer neemt weinig ruimte in beslag en is te monteren aan bijvoorbeeld het plafond, parasol en muur. Wanneer je steeds op dezelfde plek wil genieten van de heater is dit een zeer geschikte optie. Wil jij graag een verwarmer die meerdere plekken in jouw tuin verwarmt? Dan is een staande terrasverwarmer een zeer geschikte keuze. Deze verwarmers zijn eenvoudig te verplaatsen en gezellig om met de hele familie omheen te zitten.

Na het lezen van deze blog, een keuze gemaakt? Of het nou een op elektriciteit of gas is, een hangende of staande. Het maakt ons niets uit, in onze ogen heb je al een verstandige keuze gemaakt, door het aanschaffen van een terrasverwarmer! Met de aanschaf van een terrasverwarmer verzekeren wij jou van een heerlijke warme avond tot in de late uurtjes. Want was is er fijner dan genieten in jouw eigen tuin op elk moment van het jaar?

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.