Auto & Motor, Lifestyle

Handig, #Garmin BabyCam

11 dec , 2015   Gallery

Garmin kennen we natuurlijk van de navigatiessystemen en de Virb actiecamera’s maar nu boren ze een nieuwe doelgroep aan met de Garmin babyCam. De babyCam is gekoppeld aan je Garmin navigatiesysteem en zorgt dat je veilig een oogje op de achterbank kunt houden. Handig. De babyCam is uitgerust met nachtzicht, zodat de beelden van uw kinderen op de achterbank zowel in daglicht als in het donker duidelijk worden weergegeven.

De babyCam is eenvoudig op de hoofdsteun van de autostoel te bevestigen, zowel op de voorstoelen als de hoofdsteunen van de achterbank. Dankzij de verstelbare lens van de babyCam kunt u deze op één kind, maar ook op de gehele achterbank richten. Zo kunt u alles gemakkelijk in de gaten houden.

De Garmin babyCam heeft nog een extra feature die past in het drukke leven van de werkende ouder… het geeft een melding wanneer je je kind in de auto laat zitten. Zou natuurlijk zonde zijn als na een dag werken je kind nog in de auto zit in plaats van op het kinderdagverblijf :-/

De babyCam werkt op 2 AA-batterijen en is aan te sluiten op de 12V-voeding. De Garmin babyCam is vanaf januari 2016  verkrijgbaar voor een van €199,-.

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.