Lifestyle

Het einde van deze woontrends is in zicht

16 mrt , 2020  

Denk je net dat je helemaal up-to-date bent met alle trends voor in je woonkamer, zijn de trends alweer voorbij. Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, maar je kunt er ook het positieve van inzien. Het is namelijk een hele goede reden om nieuwe spullen te kopen voor je interieur! Bovendien komt iedere trend na een aantal jaar weer terug, dus als je je kleine spullen en accessoires goed bewaard heb je er over een paar jaar alleen maar profijt van.

Grijs is uit
Sommige interieurtrends verdwijnen sneller dan de ander. Voor in 2020 is het de voorspelling dat de woontrends die we in dit artikel noemen zullen verdwijnen, maar je kunt natuurlijk altijd zelf bepalen of je meegaat met de trends, of niet. Onder andere de open keuken verliest aan populariteit. Veel mensen kiezen er bij huizen inmiddels toch weer voor de woonkamer en de keuken gescheiden te houden. Dit voor meer gevoel van ruimtelijkheid, en het is fijn als de kookgeuren niet de hele avond in het hele huis blijven hangen. De kleur grijs is ook niet meer wat het geweest is. Waar we voorheen kozen voor grijze muren, grijzen vloeren en grijze accessoires, wordt nu toch meer gekozen voor andere kleuren zoals natureltinten.

Tijd voor iets nieuws
De hoogste tijd om nieuwe spullen te kopen, en meer kleur in huis aan te brengen. Ga bijvoorbeeld voor mooie nieuwe kussens op je bank, bijvoorbeeld in het trendy oud roze of donker groen. Of ga gewoon voor een hele nieuwe bank, dat kan natuurlijk ook. Voor veel wooninspiratie en de mooiste meubels en woonaccessoires kun je een kijkje nemen bij Haco. Daar vind je werkelijk alles wat je zoekt, en nog belangrijker: het zijn allemaal trends van nu. Bestel de meubels of accessoires heel eenvoudig online, of doe online wooninspiratie op en haal de spullen in een van de filialen. Met je nieuwe spullen weet je zeker dat jouw interieur weer helemaal up-to-date is, en klaar voor de lente en zomer.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.