Lifestyle, Persberichten

Horloges: modieus en functioneel!

29 aug , 2018  

Een horloge vertelt veel over wie jij bent. Dit aspect kun je dus zeker in jouw voordeel gebruiken. Zo kun je op een eenvoudige manier uitstralen wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Dat kan een positieve invloed hebben op alle aspecten van het leven. Als je bijvoorbeeld uitstraalt dat je meer zelfvertrouwen hebt, dan zul je jezelf hier ook meer naar gaan gedragen. Een win-wineffect dus! Hoe je dit bereikt? Dat leggen wij jou graag uit.

Oog voor detail
Zorg dat jouw horloge past bij jouw outfit? Dan laat je zien dat je oog voor detail hebt. Een horloge perfect laten passen bij jouw kledingstijl kan lastig zijn. Gelukkig zijn er horloges die passen bij bijna elke outfit. De horloges van Cluse zijn hier bijvoorbeeld perfect voor. Hiermee kun je genieten van de voordelen, zonder dat je veel horloges hoeft te hebben. Ze hebben namelijk een rustige uitstraling met tinten die passen bij allerlei kleuren. Dit maakt combineren een stuk eenvoudiger.

Het belang van tijd
Weten hoe laat het is geeft structuur aan de dag. Daarnaast kan hoe laat je ergens bent, veel invloed hebben op hoe jij overkomt op anderen. Ben je op tijd, dan laat je zien dat je goede planningsvaardigheden hebt en de afspraak belangrijk vindt. Dit kan erg bepalend zijn bij bijvoorbeeld sollicitaties, maar ook voor het onderhouden van vriendschappen en relaties. Weten hoe laat het is, is hiervan een essentieel onderdeel. Een horloge kan hierbij een goed hulpmiddel zijn. Je hoeft jouw telefoon niet uit je tas of broekzak te halen. Een snelle blik naar je pols zegt al genoeg. Dat zegt veel over wie jij bent.

Status en zelfvertrouwen
Durf je een gewaagd horloge te dragen? Dan kan de juiste keuze ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen uitstraalt. Een horloge kan ook als statussymbool worden gezien. Hiermee kun je voordeel behalen op het werk. Dit kan gedaan worden door te kiezen voor een duur horloge, maar een stijlvol exemplaar zorgt voor hetzelfde effect. Een Daniel Wellington horloge is minimalistisch en elegant. Dit leidt er toe dat jouw status toeneemt.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.