50 Plus, Lifestyle

Houten jaloezieen geven meer sfeer aan iedere ruimte

10 mei , 2019  

Heb je er al eens over nagedacht om houten jaloezieen aan te schaffen? Deze vorm van raambekleding is geschikt voor ieder interieur, of het nu modern of klassiek is. De houten jaloezieen van Gordijnen.nl zijn te verkrijgen in verschillen afmetingen en enkel gemaakt van het mooiste hout. En dat zie je! Welke afmeting past er bij jou in huis?

Laat de houten jaloezieen volledig op maat maken
Wist je dat je de houten jaloezieen van Gordijnen.nl ook geheel op maat kunt maken? Zo weet je zeker dat er altijd voor jouw interieur een passende oplossing is. Ideaal als je bijvoorbeeld woont in een wat ouder pand en de afmetingen van jouw ramen niet overeenkomen met de afmetingen van nieuwbouwprojecten.

Kies voor houten jaloezieen in ruimtes die kunnen ventileren
Of je nu zoekt naar houten jaloezieen voor je keuken, slaapkamer of woonkamer, voor al deze ruimtes is de raambekleding een prettige uitkomt. Zoek je naar jaloezieen voor je badkamer of een andere ruimte waar het snel vochtig kan zijn? in dat geval is het verstandig om te kiezen voor een ander soort materiaal, zoals jaloezieen van pvc.

Kies uit verschillende kleuren als je gaat voor kant-en-klare jaloezieen
Gaat je voorkeur uit naar kant-en-klare jaloezieen en zoek je naar raambekleding met een breedtemaat van bijvoorbeeld 60 cm, 80 cm,120 cm, 160 cm of 200 cm? Dan kun je ook de keuze maken voor kant-en-klare jaloezieen in het wit, in het leem of in het taupe. Je kunt zelf helemaal de lichtinval regelen en je verzekerd jezelf van een strakke en tijdloze uitstraling. Ook kun je de kant-en-klare jaloezieen kindvriendelijk maken dankzij de veiligheidsclip die meegeleverd wordt. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit voor het interieur?

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.