Lifestyle

Speciaal cadeau geven? Dit zijn 3 mogelijkheden

2 apr , 2021  

Er zijn allerlei gelegenheden om iemand een speciaal cadeau te geven. Denk maar aan een verjaardag, maar ook aan een liefdesjubileum of voor het behalen van een mijlpaal. Als je op zoek bent naar inspiratie voor speciale geschenken dan komen onderstaande ideeën goed van pas. Een van de drie mogelijkheden heeft in elk geval betrekking op sieraden graveren om er niet alleen een speciaal, maar ook persoonlijk cadeau van te maken.

Een ring als speciaal cadeau
Een ring als geschenk is bij uitstek echt een speciaal cadeau om aan iemand te geven. Bijvoorbeeld aan je partner om de liefde te benadrukken als een lovestory zonder einde. Of aan je dochter die 18 jaar wordt en dat toch als een mijlpaal wordt gezien. Zo is een ring ook een fantastisch mooi geschenk om te geven voor het afstuderen. Of zomaar om iemand eens op een bijzondere manier te verrassen.

Een horloge als sieraad
Op het eerste gezicht denk je misschien dat een horloge niet echt heel speciaal is. Dat is het echter wel als je de juiste keuze maakt. Bijvoorbeeld door een horloge te kopen dat echt bij de persoonlijkheid van de ontvanger past. Bij een stoere man past een stalen horloge bijvoorbeeld perfect en bij een extravagante dame is een dameshorloge met een uitbundig design ideaal. Op deze manier is een horloge gegarandeerd een speciaal cadeau te noemen. Er zijn allerlei soorten horloges verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en designs. Zo zijn er schitterende retro horloges net als sporthorloges en smartwatches.

Armband als persoonlijk geschenk
Elk sieraad is eigenlijk een speciaal cadeau en als persoonlijk geschenk te zien. Een armband graveren maakt het sieraad extra persoonlijk. Er zijn op het gebied van graveren allerlei mogelijkheden. Het graveren van een naam is bijvoorbeeld populair, maar er zijn vele andere opties die eveneens origineel zijn. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van het laten graveren van een vingerafdruk? Of dat het mogelijk is om voor een fotogravure te kiezen om een sieraad te personaliseren?

Houd je het bij lettergravure dan zijn er verschillende opties als het gaat om bijvoorbeeld het lettertype. Naast dat het laten graveren van een armband tot de opties behoort, geldt dat eveneens voor andere sieraden. Geef je bijvoorbeeld een ring cadeau voor een speciale gelegenheid dan is het origineel de datum en/of de naam erin te graveren. Heb je een horloge op het oog en wil je persoonlijk maken dan is het graveren van een horloge eveneens uniek.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.