Lifestyle

Verliefd! Op de TOP 2 vloerbedekkingen van nu

14 jul , 2021  

Is jouw oude vloer aan vervanging toe? Dan kan je uit de meest diverse opties kiezen: pvc, marmoleum, click laminaat, tegels, parket of wat dacht je van een kamerbreed karpet? De populairste vloeren van dit moment zijn vinyl en tapijt. Hoezo?

Mag het extra knus met tapijt?
De tapijtvloer is opmerkelijk terug van weggeweest. Want met zo’n knus, zacht hoogpolig of laagpolig tapijt haal je een enorme gezelligheid in huis. Een tapijt als vloerbedekking voelt definitief nooit koud aan de voeten. En tegenwoordig zijn er talloze tapijtvloeren die je bovendien makkelijk schoonmaakt.

Weet je nog die chique, luxe hotelkamer van toen? Juist, de vloerbedekking was zo’n super zacht beige tapijt. Alsof je over de vloer zweeft. Dat rijke gevoel kan ook bij jou thuis, met een tapijtvloer die natuurlijk qua kleur precies bij jouw interieur past.

Doe duurzaam met vinyl!
Zijn milieu en natuur uiterst belangrijke aspecten voor je wanneer je nieuwe producten als een vloer aanschaft? Dan is vinyl oftewel Novilon een uitstekende keuze voor je. Vinylvloeren zijn duurzaam, sommige worden zelfs CO2-neutraal geproduceerd en bestaan uit hernieuwbare natuurlijke grondstoffen.

Ook vinyl voelt zacht en warm aan je voeten en er zijn eindeloos veel dessins en kleuren vinyl beschikbaar. Vinyl vloeren met tegelmotief, betonlook, houtlook visgraat of zelfs Portugese tegels zijn er van vinyl. Voor elke woonstijl is er een praktische, voordelige vinylvloer die bij het interieur van je badkamer, keuken of slaapkamer past.

Keuzestress? Vinylvloer VERSUS tapijt
Twee vloersoorten om helemaal verliefd op te worden. Wanneer kies je nou vinyl en wanneer tapijt?

Wil je voor altijd van die koude voeten af? Dan kies je voor de combinatie vinylvloer en vloerverwarming. Veel soorten vinyl zijn daar geschikt voor. Een prachtige vinyl tegelvloer laten leggen in je badkamer of keuken? Gewoon doen, kunnen ze prima tegen, alle invloeden van een gezellig leven zoals spetters, geknoei, waterdruppels.

Tot slot ook nog een laatste pluspunt voor tapijt: een tapijtvloer is de ultieme, superzachte, aangename, knusse keuze voor je slaapkamer. Maar tegenwoordig is deze vloerbedekking ook extreem populair voor je woonkamer, vanwege zijn zachte en rijke uitstraling. En we gaan met z’n allen weer de trap stofferen. Hoezo? Tapijt dempt het geluid en heeft uit zichzelf die luxe uitstraling. En een ding is zeker, of je tapijt of vinyl kiest: jouw nieuwe vloer kan tegen een stootje én gaat jaren mee – ben ook jij al helemaal verliefd op een van deze twee toppers?

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.