Lifestyle

Waarom jouw smartphone een telefoonhoesje nodig heeft

24 jan , 2020  

Accessoires voor smartphones zijn er in alle maten en vormen en kleuren, het ene al wat nuttiger dan het andere. Een telefoonhoesje echter is zowaar een must-have. Waarom dan wel, zien wij je denken. Lees je even mee?

De beschermende factor
In de eerste plaats beschermt een hoesje je smartphone. Wie laat zijn smartphone niet eens vallen. Met een hoesje is de kans op beschadiging al drastisch minder. Een hoesje is ontworpen om de impact van het vallen te reduceren dankzij de schokabsorberende werking. Maar er is meer. Zo beschermt een Samsung A71 telefoonhoesje van Casimoda ook tegen krassen, deuken, scheurtjes.

Case of cover? Beiden geven bescherming, al biedt een cover natuurlijk nog dat tikkeltje méér. Voor het uitzicht hoef je het tegenwoordig niet meer te laten. Hoesjes zijn erg stijlvol geworden. Een reparatie kost al snel veel geld, om nog maar te zwijgen over de maandelijkse kosten van een dure verzekering. De kostprijs van je hoesje heb je dus snel uitgespaard.

Handig in gebruik
Smartphones zijn steeds dunner en gladder. Daardoor vermindert de grip op je toestel. Met een hoesje zal je smartphone steviger in de hand liggen en gaat het minder schuiven. Hoesjes bieden bovendien vaak bijkomende voordelen: soms kan je ze gebruiken om pasjes in te stoppen – heel handig voor je bankkaart of je OV-chipkaart – of kunnen ze dienen als steun om je telefoon handenvrij te bekijken en dus meer bewegingsvrijheid te hebben.

Het oog wil ook wat
Last but not least is een smartphonehoesje natuurlijk ook heel mooi. Het maakt je telefoon persoonlijk en uniek. Je smartphone krijgt er een prachtige uitstraling door. Smartphones zonder hoesjes zijn grijze muizen. Met een passend hoesje wordt je smartphone een verlenging van je eigen persoonlijkheid. Een strakke, moderne, neutrale uitvoering of een hip, kleurrijk hoesje vol figuren? De mogelijkheden zijn eindeloos.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.