Lifestyle

Wat je weer met je vrienden kunt doen in Amsterdam na corona

13 nov , 2020  

Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat je er weer eens met je vrienden tussenuit wilt. Vanwege het coronavirus is dat namelijk al een lange tijd niet mogelijk. Des te leuker is het om alvast wat plannen te maken voor wanneer het wel weer mag. En wij helpen jou daarbij op weg. In dit artikel bespreken wij de leukste dingen die jij samen met je vrienden kunt doen in Amsterdam, zodra het weer mogelijk is.

Maak een boottocht
Samen met je vrienden een boottocht maken door het mooie Amsterdam, dat kan eigenlijk wel echt op jouw bucketlist. Want hoe leuk is het om samen met je vrienden te kunnen genieten van de beroemde grachten, het historische centrum en de prachtige straatjes? Je kunt kiezen voor een rondvaart met andere mensen, maar je kunt het ook persoonlijker maken door te kiezen voor een privé rondvaart Amsterdam. Zo heb je een boottocht met jouw eigen groep vrienden, waarbij je begeleid wordt door een schipper en een gastheer.

Escape room
Wat ook te gek is om in Amsterdam te doen samen met je vrienden, is een escape room. Een escape room is eigenlijk een soort interactief spel waarbij je samen met anderen raadsels, puzzels en uitdagingen probeert op te lossen binnen een bepaalde tijd. Bij veel escape rooms is het de bedoeling dat je binnen deze bepaalde tijd uit een kamer kan ontsnappen. Het kan ook zo zijn dat je in verschillende kamers terecht komt bij een escape room, waarbij je telkens weer nieuwe dingen moet oplossen. En hoe leuk is het om samen met je vrienden, of juist tegen elkaar te strijden in een escape room? Fanatisme, adrenaline en frustraties: je kunt het allemaal verwachten. Er zijn talloze escape rooms in Amsterdam, jij en je vrienden hebben dus genoeg keuze. Van horror escaperooms tot game escape rooms: je kunt het zo gek niet bedenken.

Borrelboot
Samen met je vrienden een biertje of wijntje doen, terwijl je door de grachten van Amsterdam vaart? Ook dat is mogelijk, in dit geval kun je kiezen voor een borrelboot Amsterdam. De naam zegt het al, tijdens deze boottocht kun je borrelen en tegelijkertijd genieten van de mooie omgeving.

Citygames
In Amsterdam heb je heel veel mogelijkheden om citygames te spelen. Zo kun je de prachtige stad op een toffe manier goed leren kennen. Waar je aan kunt denken bij een citygame? Bijvoorbeeld GPS-tochten, puzzeltochten, outdoor escape rooms en toffe varianten van bijvoorbeeld populaire tv-programma’s en series. Al met al, genoeg keuze voor jou en je vrienden. Door middel van een citygame kun je samen met je vrienden de stad verkennen en tegelijkertijd een te gek spel spelen.

Party boat
Zijn jij en je vrienden echte feestbeesten en blijf het vaak niet bij maar een paar borrels? Dan hebben we nog een optie voor je: de Amsterdam party boat. Een party boat is de ideale manier om te kunnen feesten en tegelijkertijd te kunnen genieten van de prachtige stad. Onbeperkt drankjes en gezelligheid: met een party boat ben je zeker van een onvergetelijke tijd met je vrienden.

Je kunt in Amsterdam natuurlijk nog veel meer andere leuke dingen doen met vrienden, maar wij kunnen je garanderen dat je met deze bovenstaande uitjes in ieder geval een te gekke dag kan beleven.

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.