Lifestyle

Wat zijn uitjes waar je van kunt genieten?

13 jan , 2021  

Nederland staat weer op zijn kop. We hadden het tijdens het in maart waarschijnlijk niet verwacht dat we in een situatie terecht zouden komen waar de maatregelen nog erger zijn dan tevoren. Het zorgt ervoor dat we dit jaar bizar afsluiten. Anders dan hoe we dit gewend zijn. Normaal gesproken gaan we knallend het nieuwe jaar in met onze vriendengroep, vreemden op straat en de leukste evenementen. Dit jaar wordt het een karige proost. Maar desondanks zijn er nog steeds uitjes waar je van kan genieten wanneer je je verveelt. Uitjes die je vanuit huis kan doen, zoals online gokkasten of pubquizzen, maar ook buiten de deur.

Diner to go
Hoewel alle Horeca niet meer mensen mag ontvangen voor diner en gasten te serveren met hun gastvrijheid, mogen we gelukkig nog wel genieten van hun smakelijke specialiteiten. Veel restaurants zijn namelijk nog wel open voor afhaal. Ze maken de lekkerste gerechten voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit op te halen en mee te nemen naar huis. Door je mooiste kleding aan te trekken, de tafel mooi te dekken en bijpassende drankjes te regelen, voelt het toch een beetje als uit eten gaan.

Wandelen
Ook veel restaurants organiseren wandeltochten. Vaak stippelen zij de mooiste routes voor je uit en ontvangen je daarna met een chocomel of diner to go. Hoewel je maar met een beperkt aantal personen buiten mag lopen, kan je er in ieder geval nog wel op uit. Bovendien hoef je zelf niks te regelen.

Online
Jup, alles gaat nu nog meer online zijn. Hoewel we natuurlijk liever in de kroeg staan met een biertje om te genieten van de leukste pubquizzen met vrienden, kan dat nu niet meer. Gelukkig bestaan er meer dan voldoende alternatieven die online worden georganiseerd. Veel kroegen en barretjes zetten namelijk de leukste quizzen voor je klaar die jij vanuit huis kan spelen. Ook met vrienden, maar dan dus wel virtueel.

Thuis creatief bezig zijn
Ook thuis kun je lekker creatief en actief bezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leren bespelen van een instrument, schilderen, uitgebreid koken, fotograferen of fotoboeken maken. Allerlei verschillende activiteiten, waarbij er vast wel iets tussen zit wat ook bij jou past.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.