Lifestyle

Welke jeans passen het beste bij jouw lifestle

22 jul , 2019  

Jeans of denim is de meest gedragen broek ter wereld. Voor iedere gelegenheid is de perfecte jeans te vinden is. Zo zijn er ruim zittende, relaxte fits, voor een meer actieve lifestyle. Daarnaast zijn er mooi aangesloten slim of skinny fits, voorzien van stretch, die zorgen voor een afgetekend silhouet. Hierdoor staat een blazer of shirt ook prima. En dan zijn er nog de wassingen, die het karakter en de look van een jeans bepalen. We helpen je op weg, bij de beste jeans voor jouw lifestyle. Check de jeansstore Score.nl waar je eenvoudig een toffe jeans kan scoren.

Actief
Bij een actieve lifestyle hoort een jeans die met je mee beweegt. Daarvoor zijn stretch denims perfect! In stretch denim zit een deel elastan verwerkt, waardoor de jeans super flexibel is. Zelf een slim fit jeans is hierdoor enorm draagbaar. Het mooie is dat de topmerken de stof zo hebben geproduceerd, dat deze ook zijn vorm behoudt. Dit heet ‘recovery’ van de jeans. Denk hierbij aan CHASIN’ met zijn EGO jeans, of de bekende Hyperflex van het Italiaanse merk Replay. Hiermee heb je het beste van beide werelden: een stijlvolle look, die  super comfortabel zit!

Professional
Ben jij druk met werk en zit je veel achter de PC? Ga dan voor comfort. Comfortabele fits zijn over het algemeen fits met meer ruimte op de bovenbenen, zoals een tapered of straight design. Hierdoor kun je de jeans hele dagen dragen, zonder dat deze ‘in de weg gaat zitten’. Als je daarbij ook nog belangrijk vind dat je een meer formele loop draagt, dan kun je het best voor een wassing gaan die niet teveel fades heeft. PME Legend heeft een aantal toffe styles die heel goed passen bij deze stijl, zoals de Curtis, Bare Metal en de Nightflight. Wil je een iets stijlvollere look? Blijf dan bij stretch jeans maar ga voor een slim of skinny fit!

Party animal
Party time! In het weekend is het tijd om los te gaan. Dat betekent dat je je beste look bewaart voor wanneer je op stap gaat. Een goed zittende fit is hierbij belangrijk. Ga voor een slim of skinny fit van hoogwaardig stretch denim. Dit geeft je een mooie afgetekende look en is heel goed te combineren. Bijvoorbeeld met een T-shirt, maar ook met een polo of een shirt. Voor hele sterke slim fit jeans, moet je in Italië zijn. Diesel en Replay hebben tijdloze designs met mooi uitgewerkte wassingen. Ook CHASIN’ en Cast Iron doen hier niet voor onder met de EGO en de Riser. Voor een party look kun je ook perfect voor een uitgewerkte wassing gaan, met mooie fades.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.